Azwraith Публикувано Ноември 14, 2007 Публикувано Ноември 14, 2007 Искам да попитам за 1 модел на ESP guitars става въпрос за LTD M series и по точно M-100FM STBLK.Искам да сменя китарата си с по профисионална и тази според мен си е върха за тази цена.Та да питам мислите ли че си струва тази китара? Цитирай
sevenstring Отговорено Ноември 14, 2007 Отговорено Ноември 14, 2007 Абсолютно да, китарата е класика! П.П. Пише се "профЕсионална". Цитирай
Overdrive Отговорено Ноември 14, 2007 Отговорено Ноември 14, 2007 изглежда яка за резачки ъъ все пак каква музика планираш да свириш на нея, щото гледам сега си със стратокастер копие, хвърлюш се на китара с флойд? Има много разлика като че ли Цитирай
Azwraith Отговорено Ноември 15, 2007 Автор Отговорено Ноември 15, 2007 Ами в момента свиря в група и не свирим резачки но иначе съм фен на металика,жиците и солата и искам да си зема китара която ще ми върше добра работа дълго време и мисля че тази китара е идеална.Ам така и не ми стана ясно този Floyd Rose предпазва ли 100% от разтроиване когато се работи с тремолото Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 15, 2007 Отговорено Ноември 15, 2007 Не точно ... При по-некачествените модели това предпазване ич го няма Цитирай
KingdomX Отговорено Ноември 15, 2007 Отговорено Ноември 15, 2007 Не точно ... При по-некачествените модели това предпазване ич го няма Не само при некачествените. Моето тремоло е ZR Zero pint system , но какво от това. Пка си растрйва по малко. Предполагам вече е време да му сменям пруините. Но като казвам разстройва нямам предвид с полу тон , а с четвърт и по малко и то при продължително стирене и яко блъскане нещо такова Поздрави, Рендаков!!! Цитирай
Recommended Posts