Чукопад Отговорено Януари 20, 2010 Share Отговорено Януари 20, 2010 (Редактирано) а най-готиното е, че чукопада продължава да си твърди, че ако не можеш да свириш - просто пускаш ефекти. вероятно е вярно, но за Hamerfall-kind групите Ако беше прочел какво написах, щеше да видиш, че твърдя точно обратното. И въпреки, че с ефекти можеш да замажеш всичко, ако си идиот, музика няма да изкараш. "Било вярно за Хамърфол - Кайнд групите" Какви са хамърфол-кайнд групите бе?Iced Earth?Blind Guardian?Нещо против тях? Те да не си вадят парите само от много гейн?Това ли искаше да кажеш? Въпреки, че ника ми е "Чукопад", това далеч не значи, че съм техен луд фен. Просто когато се регистрирах (2007ма) слушах много пауър метъл, та това ми е било в главата тогава. Редактирано Януари 20, 2010 от Чукопад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pandemonium Отговорено Януари 20, 2010 Share Отговорено Януари 20, 2010 Малиии, тук за едните самонастройващи се китари, ще се избиете бре. Малко търпимост към чуждото мнение не е навредила никому. По темата: На мнение съм че Робогитар-а би бил доста добра инвестиция, за хора, които на концерт свирят песните си в различни настройки - избягваме момента с мъкненето на втора/трета китара. Инак е излишно улеснение за и без това мързеливите младоци. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chalgasucks Отговорено Януари 20, 2010 Share Отговорено Януари 20, 2010 освен да почнат да произвеждат и самосвирещи , казваш кое пърче и тя почва ... мен лично Gibsona ми харесва се пак гибсан но това изобретение не ми допада особенно много Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KeRRANGKid Отговорено Януари 20, 2010 Автор Share Отговорено Януари 20, 2010 http://evertune.com/technology/ Я па тея сега ;] Как мислите, дали тия пружини ще трябва да се обезшумяват ИЛИ ще трябва да се обезшумяват ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
flamingone Отговорено Януари 20, 2010 Share Отговорено Януари 20, 2010 Героите на вицовете за басисти, които не минават за особено умни, отдавна са измислили детунера за пъклените си цели, но предполагам че с китара е доста по-различно... http://en.wikipedia.org/wiki/Detuner Дали някой ден ще си имаме китара, която има една струна, дълга три метра, по-дебела в началото, и по-тънка в края, така че да можеш да 'свириш' с един пръст, докато с другите три си пишеш телефонния номер с перманентен маркер малко под кръста на своя фенка? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
daniel.hristov Отговорено Януари 20, 2010 Share Отговорено Януари 20, 2010 "All you have to do is play it!" В последно време свиренето ми е малко по-трудно от настройването . Сега ще чакам да направят самосвиреща китара ... Иначе не че е лошо да има и такава джаджа но просто няма начин да си изплати парите, освен ако не свалят цената до цената на обикновен тунер/камертон. Наздраве, дидо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts