Dread Публикувано Ноември 12, 2007 Публикувано Ноември 12, 2007 Здравейте всички! Вчера ми попадна една китара на човек, който от много години е спрял да се занимава с музика. Китарата е доста употребявана и стара, но добре съхранявана и е в отлично състояние като вид, а по думите на притежателя й и като звук. Марката е ,ако не се лъжа, Delta, дървото бих определил като на китарите от средния ценови лист. Единственият проблем е, че прагчетата са безбожно изтъркани и искрено се съмнявам, че няма да бръжди. Именно това е въпрсът ми - каква е цената за смяна на прагчетата при лютиер? Става въпрос за някакви нормални прагчета, които да свършат работа. Сигурен съм, че цената варира при различните майстори, но бих бил благодарен, ако ми посочите някаква ориентировъчна сума. Благодаря предварително. Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 12, 2007 Отговорено Ноември 12, 2007 Ползвай търсачката,темата е предъвкана много,има и раздел "Изработка и ремонт". Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 12, 2007 Отговорено Ноември 12, 2007 (Редактирано) изтрийте, моля! Редактирано Ноември 12, 2007 от Evtim Djerekarov Цитирай
Slav Отговорено Ноември 12, 2007 Отговорено Ноември 12, 2007 Абе то верно търсачка има, но е доста прецакано, че не приема думи с по-малко от 4 букви. Примерно като напиша Как да еди-си какво си и ми дава грешка Простете за офтопика. Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 12, 2007 Отговорено Ноември 12, 2007 ^Нали знаеш,че Гугъла работи по-добре от форумните търсачки принципно Цитирай
Recommended Posts