Manowar fan Публикувано Ноември 11, 2007 Публикувано Ноември 11, 2007 Здравейте .... интересува ме в София дали има някоя репетиционна, в която да има чужди барабани, които мога да използвам .... защото все още нямам парички да си купя барабани а на уроци все още не ходя! Моля ви кажете ми дали мога да намеря такъв вариянт защото много искам да свиря! Цитирай
axel Отговорено Ноември 11, 2007 Отговорено Ноември 11, 2007 Почти във всяка репетиционна има барабани. Цитирай
Manowar fan Отговорено Ноември 12, 2007 Автор Отговорено Ноември 12, 2007 Почти във всяка репетиционна има барабани. А имате ли представа колко се плаща за да ги използвам! BTW и за китарите колко струва .... щото момчетата с които ще си правим група също ще искат да свирят! Изобщо какви са цените на репетиционните! Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Ноември 12, 2007 Отговорено Ноември 12, 2007 Във всяка репетиционна цените са различни и мисля че вечер е по-скъпо. Но най скъпата репетиционна, в която съм влизъл беше в Овча купел1 май 16 лв на час, но се га може да вдигнали цените. Цитирай
Autoscum Отговорено Ноември 13, 2007 Отговорено Ноември 13, 2007 (Редактирано) В Княжево - Президент Студио - 6 лв на час. Също така и в кв. Красна Поляна някъде толкова беше. Редактирано Ноември 13, 2007 от Autoscum Цитирай
Jorkata Отговорено Ноември 14, 2007 Отговорено Ноември 14, 2007 (Редактирано) В Княжево скоро ще стане на 7лв. за час ама пак там ще си ходим И човек, ти би могъл да си ходиш и да свириш сам и пак ще е толкова Използвай линковете от форума и ще се ориентираш Редактирано Ноември 14, 2007 от Jorkata Цитирай
Manowar fan Отговорено Ноември 25, 2007 Автор Отговорено Ноември 25, 2007 А къде най-близо до люлин има репетиционна? И къде точно в красна поляна ... има ли линк за карта към мястото където се намира! Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 25, 2007 Отговорено Ноември 25, 2007 В Люлин 2 има репетиционна. Не съм бил и не мога да кажа какво е положението, но получих визитка от този човек: http://forum.muzikant.org/index.php?showuser=2563 може да го питаш. Цитирай
Recommended Posts