Емо Публикувано Ноември 11, 2007 Публикувано Ноември 11, 2007 Ръководител съм на детска фолклорна група.Имам желание да актуализирам репертоара постоянно,затова търся контакти с колеги от тази област.Желанието ми е да си разменим плей и син беци и така да си обогатим дейността. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 15, 2007 Отговорено Ноември 15, 2007 Синбици никой тука май няма . Виж Сингбек може да се намери ... Цитирай
Емо Отговорено Ноември 15, 2007 Автор Отговорено Ноември 15, 2007 Грешката е при изписването на думата.Какво имате впредвид с "може да се намерят?Ако имате бихте ли конкретизирали какво е?Аз също мога да ви изпратя други неща и така да си разменим. - email: emil_66_vr@abv.bg Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 15, 2007 Отговорено Ноември 15, 2007 Не , нямам полза от размяна, защото само изработвам . Просто ми стана странно как човек , който е в този бранш не знае как се пише : Sing Back(ground) Пея + Фон Никакви син , сим и други беци или бици . Цитирай
Емо Отговорено Ноември 15, 2007 Автор Отговорено Ноември 15, 2007 Добре,пусни част от нещо да чуем.Нали знаеш ,че трябва и демо щом си търговец. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 Брях, колко отворен станал младежа... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 Много , много моля ! Поне с тая работа се оправям . Не претендирам за супер про , но с повечето песни се оправям . Все пак никога няма някой да поиска сингбек на Дрийм Тиътър . Там вече няма да се оправя . А за фолклора - като знам какви са повечето детските фолклорни групи .... И моето ниво на качество им се струва супер . Уф , няма да се обяснявам , пак криворазбран ще изляза . Цитирай
Емо Отговорено Ноември 16, 2007 Автор Отговорено Ноември 16, 2007 Ами аз съм написал фолклорна група!Приемам даже аранжиментите да звучат като на аранжор трето поколение, даже ми е свръх интересно ,защото обичам да работя с млади хора.Трябва да имаш самочувствие,остави ги критикарите.Само се съобразявай с това,че за да бъде с български черти една песен,то и мелодиката и метро-ритъма и текста трябва да са от корените.Саунда няма значение,той трябва да е съвременен,дори експериментален. Цитирай
Vlad Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 ... А за фолклора - като знам какви са повечето детските фолклорни групи .... И моето ниво на качество им се струва супер ... Те децата нали не разбират... Егати логиката! Ако аз ръководя фолклорна група - такива реплики биха ме отблъснали. Защото не са насочени към групата, а към качествата и преценката на ръководителя. Но естествено - пробвайте да работите заедно - горното е само моето скромно мнение. Влад Цитирай
Vlad Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 ... А за фолклора - като знам какви са повечето детските фолклорни групи .... И моето ниво на качество им се струва супер ... Те децата нали не разбират... Егати логиката! Ако аз ръководя фолклорна група - такива реплики биха ме отблъснали. Защото не са насочени към групата, а към качествата и преценката на ръководителя. Но естествено - пробвайте да работите заедно - горното е само моето скромно мнение. Влад Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 Оф няма да се обаждам . И аз съм бил в такива неща , като детски формации , знам отношението на учители ... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 За съжаление е вярно.. да.. Като малко по-голям съм имал възможност да наблюдавам. Цитирай
mupcku Отговорено Ноември 18, 2007 Отговорено Ноември 18, 2007 Та по темата...От 10 години се занимавам с такива фолклорни дейности.Акордеонист съм и клавирист.Обиколил съм всички детски ансамбли, танцови формации, и всякакви темподобни.Сега съм помощник ръководитле на една фолклорна формация http:www.zharava.free.bg .Мога да ти осигуря сингбек, но и ти ще трябва да ми дадеш нещо в замяна, защото страшно много от нашите песни са авторски.За повече инфо пиши ЛС като разгледаш сайта. Цитирай
Емо Отговорено Ноември 19, 2007 Автор Отговорено Ноември 19, 2007 Та по темата...От 10 години се занимавам с такива фолклорни дейности.Акордеонист съм и клавирист.Обиколил съм всички детски ансамбли, танцови формации, и всякакви темподобни.Сега съм помощник ръководитле на една фолклорна формация http:www.zharava.free.bg .Мога да ти осигуря сингбек, но и ти ще трябва да ми дадеш нещо в замяна, защото страшно много от нашите песни са авторски.За повече инфо пиши ЛС като разгледаш сайта. Да,но получих странно ЛС, с текст -"не знам за какво ми говориш". Цитирай
Recommended Posts