Tinko Отговорено Ноември 18, 2007 Отговорено Ноември 18, 2007 Здравейте!Дайте съвет моля ви се относно Korg X50 и Yamaha DGX 520.Yamaha-та е по голяма и с по- хубав дизайн,но според мен KOrg X 50 има повече възможности? Благодаря! Цитирай
yamaha Отговорено Ноември 18, 2007 Отговорено Ноември 18, 2007 Здравейте!Дайте съвет моля ви се относно Korg X50 и Yamaha DGX 520.Yamaha-та е по голяма и с по- хубав дизайн,но според мен KOrg X 50 има повече възможности? Благодаря! А имат ли база за сравнение 2-та модела, които посочваш? Цитирай
Tinko Отговорено Ноември 24, 2007 Отговорено Ноември 24, 2007 Значи разбрах,чe korg х 50 няма секвенсер,а Yamaha DGX 520 има повече възможности за композиране,защото има 6 пистов рекордер(секвенсер),но пък е 32 полифоничен,а korg-а 64.Не можем да сравняваме Кorg PA 50 с Yamaha DGX 520,определено Korg e по- добър,но пък и доста по-скъп,от порядъка на 300 -400 лв отгоре. Така,че се чудя кой да бъде Yamaha DGX 520, или Korg PA ?! Цитирай
kalinpetkov Отговорено Ноември 25, 2007 Отговорено Ноември 25, 2007 Като се има в предвид, че не харесвам Casio, като сравних двата модела на Yamaha, между които се колебаеш PSR-E313 има повече предимства, КОМП.връзка, Флаш, Юзър стилове... Струва си 100те лева отгоре Цитирай
dany Отговорено Ноември 25, 2007 Отговорено Ноември 25, 2007 Yamaha DGX 520, или Korg PA ?! KORG PA!!! Цитирай
BPEMETO Отговорено Ноември 25, 2007 Автор Отговорено Ноември 25, 2007 Като се има в предвид, че не харесвам Casio, като сравних двата модела на Yamaha, между които се колебаеш PSR-E313 има повече предимства, КОМП.връзка, Флаш, Юзър стилове... Струва си 100те лева отгоре И аз така си мисля и почти съм събрал парите за Yamaha-та Днес се запознах с уникалната програма Sibelius 5 ( по-добра ли е от Finale 2008 ? ) и разбрах, че има възможност за вкарване на ноти в реално време от MIDI клавиатура. Yamaha PSR E313 има MIDI in/out и може ( с един доста скъп кабел ) да се свърже с PC през USB. Нали ще мога да я ползвам със Sibelius 5 ?!? Цитирай
kalinpetkov Отговорено Ноември 25, 2007 Отговорено Ноември 25, 2007 Аз ползвам кабел МИДИ то гейм порт, който варира между 13-20 лева. евтин и върши работа. Цитирай
Tinko Отговорено Ноември 25, 2007 Отговорено Ноември 25, 2007 Благодаря! Значи ще бъде Korg PA 50.Но най тънката цена е през Visiarts-1540лв,а официалният представител за България Благоевград,а именно Икономов я продава за 1740.Чувал съм за Visiarts,че са коректни,с доставката ми идва с 20 лв.отгоре. Цитирай
BPEMETO Отговорено Декември 2, 2007 Автор Отговорено Декември 2, 2007 И други предложения получих на ЛС, но просто не купувам нищо 2-ра ръка по принцип. =) Цитирай
KlaviristaPA80 Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 Не съм много запознат с тея Модели на Casio или Yamaha но ако искаш ориентирай се за тая цена към Roland ЕМ 50 Цитирай
BPEMETO Отговорено Декември 16, 2007 Автор Отговорено Декември 16, 2007 Този Roland е над ценовия клас на Yamaha-та ... освен това вчера най-накрая имах удоволствието да си купя Yamaha PSR E313 )))) Много му се радвам. Миналата нощ дрънках до 2:30 )) Сега си търся кабел , с който да мога да я свържа с PC-то =) Някои може ли да ме насочи къде в Пловдив има кабел от тип MIDI към USB ? =) Цитирай
Maestro Ivo :P Отговорено Декември 20, 2007 Отговорено Декември 20, 2007 (Редактирано) хех, честито колега да си го ползваш със здраве аз в момента спестявам за същия модел ще ми е интересно да споделиш кое ти харесва кое не в него и за каква сума си го взел и какво включваше цената.. адаптери и други необходими неща ии това е, а и пак да ти пожелая да му се кефиш много особено сега покрай празниците! Редактирано Декември 20, 2007 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай
BPEMETO Отговорено Декември 21, 2007 Автор Отговорено Декември 21, 2007 Взех я от магазина на Yamaha зад Нева в Пловдив за 460лв ( комплекта включва само нея, поставка за ноти и упътване ) адаптера си го купих отделно за 30лв =) За впечатления ... много ми харесва, звука на пианото наистина е много добър. Не мога да кажа нещо по-конкретно, защото това ми е 1вия истински инструмент и нямам наблюдения върху други =) Сега проблема ми е само да си намеря кабел, с който да я свържа към PC-то, но вече на 4 места питах и никъде нямат MIDI към USB =( Цитирай
pepi_tox Отговорено Април 3, 2012 Отговорено Април 3, 2012 Здравейте! Искам да попитам кой от двата вида синтезатори на Gem е по- добър: Gem WK2 Orental или Gem Wk4 Цитирай
Recommended Posts