KeRRANGKid Отговорено Ноември 7, 2007 Share Отговорено Ноември 7, 2007 Едно видео на Killswitch Engage. Бандата се слави с жестоки хармоници. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vurbito Отговорено Ноември 7, 2007 Share Отговорено Ноември 7, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=s2bnKeUvKG0 ето ви вижте накрая карл логан Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sevenstring Отговорено Ноември 7, 2007 Share Отговорено Ноември 7, 2007 (Редактирано) Да споделя и аз един начин, по който ми е много забавно да си извличам artificial harmonics, освен добре познатия на всички палец над перцето: при пикинг изнасям дясната ръка малко по-напред (към грифа) и едновременно с пикинга допирам отривисто струните с дланта някъде в основата на кутрето. Някои неща ми се получават доста добре по този начин (примерно средният риф на Cemetery Gates на Пантера). Редактирано Ноември 7, 2007 от sevenstring Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Ноември 9, 2007 Share Отговорено Ноември 9, 2007 Ето и от мен малко по въпроса - цък - добавка към казаното от Евтим или "Колко точно е разстоянието между отделните флажолети". Цъкайте си. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Traktorist Отговорено Ноември 9, 2007 Share Отговорено Ноември 9, 2007 (Редактирано) Еми аз за 2 дена сериозни упражнения ги усвоих по едно време даже се бях вманиачил на тази тема . Целта е след като удариш струната тя да ти се върне в палеца, но не и да я заглушиш. С упражненията ще го усетиш . Като излезе веднъж и разбираш цаката, ако не от първия то втория третия... Флажолета излиза даже и без усилвател ако е за въпрос но трябва да го можеш. Дъни драйва на макс и успех! Редактирано Ноември 9, 2007 от Traktorist Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts