valkyr-qsal Публикувано Ноември 2, 2007 Публикувано Ноември 2, 2007 Парчето е в гп формат -... по простата причина, че с групата още не сме готови за авторски парчета , а и аз нищо не разбирам от звукозапис и т.н. mixing и editing. Аз доста отскоро правя табулатури (това е всъщност втората, която правя) та сигурно и това ще си проличи. Освен това си търся човек, който да композира барабаните на парчето, и тъй като вярвам във способностите на хората в този форум, нека който има време и желание, да се пробва и после да изпрати новата версия на парчето. SHOEBOX Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Ноември 15, 2007 Автор Отговорено Ноември 15, 2007 няма заинтересовани...еххх живот... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 15, 2007 Отговорено Ноември 15, 2007 Да ти кажа , може и тази вечер (тъй като нямам нищо за правене) - да сторя нещо по барабанките Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Ноември 16, 2007 Автор Отговорено Ноември 16, 2007 Ок мерси много!! Критики по парчето? Освен това текста, ако някой се интересува, съм го пуснал в съответната тема от форума.. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 Абе ритмиката мааалко не ми се връзва с цялата работа , ама ти си знаеш иначе още малко и ще станат барабанките . Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Ноември 16, 2007 Автор Отговорено Ноември 16, 2007 (Редактирано) егамуси парадокса, братле! Пишеш ми барабаните на парчето а именно ритмиката не ти се връзва.. Като го направим с групата както трябва ще го пусна тук ...па ако и тогава не се връзва. .ами ще се наложи да си го свирим несвързано... Редактирано Ноември 16, 2007 от valkyr-qsal Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Август 29, 2008 Автор Отговорено Август 29, 2008 Хм. Написах си барабанките в края на краищата. shoebox.gp5 shoebox.mid Надявам се един ден да мога и да го запиша... Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Септември 5, 2008 Автор Отговорено Септември 5, 2008 Забравих да уточня... имах предвид смислени и умни коментари Цитирай
aarab Отговорено Септември 7, 2008 Отговорено Септември 7, 2008 Доста е депресив.....на мен така ми звучи и действа.... Иначе е нестанадртно, което е повод да те поздравя..... Не обръщай внимание на коментари като: " егати простотията", аз доста се смях Нека онези които са се родили професионални студиини инжинери да вдигнат ръка, а няма Та така, имаш разчупено мислене и собствен поглед към музиката, което е важно. Започни сериозно да четеш книги за звукообработка или се свържи с хора да реализират идеите ти, така че да звучат....аудио. Дано съм помогнал Цитирай
Recommended Posts