Jump to content
Българският форум за музиканти

nikevas

Members
  • Мнения

    6
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от nikevas

  1. nikevas

    Esp Ltd Kh-202

    Абе човек, ми то като изключим горното нищо не остава. Жалко, че си се прецакал.Дано я оправиш, но НЕ ПИЛИ ПРАГЧЕТА ПРЕДИ ДА ПРОБВАШ ВСИЧКИ ДРУГИ ВЪЗМОЖНОСТИ!!! 1. Имаш два болта на бриджа. 2. Имаш тръсроуд. 3. Смени струните с по-тънки. Моят съвет е ако отбираш от тези неща първо вдигни бриджа нагоре с отвиване, после коригирай дъгата на грифа чрез тръсроуда. Благодаря ти много за съветите Slacoth. Е, все пак остават качествените материали за изработката, ESP адаптерите (макар и неактивни не са много добри)), черепчетата по грифа , и перфектен външен вид. Естествено, че прагчета ще се пилят в краен случай. До седмица китарката ще е перфектна, но разбира се, че целта на поста ми е всеки който се чуди дали да поръчва на сляпо, да е наясно, че може да остане неприятно изненадан като мен. Поздрави и още веднъж мерси!
  2. nikevas

    Esp Ltd Kh-202

    Да споделя само, че и аз се сдобих с този инструмент тия дни и на пръв поглед впечатленията са ми: 1. Made in China - в случай, че на някой не му е ясно да знае! 2. Тремолото е лиценз на флойд и не е много добро! (в смисъл разстройва малко и неможе да се регулира височината на струните поотделно) 3. Струните на са така близко до борда както ми се иска (ще се пили яко) 4. Шеста струна бръжди гадно от пето прагче нататък (и това ще се оправя) 5. Потенциометъра TONE попревърта малко - само малко Като изключим гореописаното - не е лоша дрънкалката. Малко тунинг и готово П.п. Забравих да кажа, че не съм я избирал в магазин, а ми я доставиха - нали се сещате, че едва ли бих я купил в това състояние!
  3. Нищо не става от тва. Извинявай ама няма какво да ти кажа друго... Просто бозичка
  4. Аз се чудя изобщо имат ли нещо общо с IBANEZ тия китарки, при положение че всичките евтини моделчета са произведени в Индонезия, Корея или Китай? Един вид имитацийки некви, а?
  5. Благодаря за полезната тема на автора! Само едно въпросче още - Каква да е дължината на кабела (по-дълъг,по-къс) има ли значение и кое е по-добре? Благодаря.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.