miro Отговорено Ноември 1, 2007 Отговорено Ноември 1, 2007 Този клавиатура дори не е включена..... Цитирай
yamaha Отговорено Ноември 2, 2007 Отговорено Ноември 2, 2007 (Редактирано) Тоя изби рибата Дедо попе, не само че клавиатурата не е включена и е пълен камуфлаж, ами не гледаш ли по кои клавиши удрят топките, а какво се чува... ...а и като гледам състейн педала преди последния акорд го задържа с помощта на силата май... Редактирано Ноември 2, 2007 от yamaha Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Ноември 2, 2007 Отговорено Ноември 2, 2007 Това със състейна и аз неразбрах как става, но се вижда един кабел от лявата страна до купичката с топките Цитирай
yamaha Отговорено Ноември 2, 2007 Отговорено Ноември 2, 2007 Това със състейна и аз неразбрах как става, но се вижда един кабел от лявата страна до купичката с топките Никак не става... Ако перифразирам малко проф. Вучков, ще ви кажа: "- Абе хора - гледайте малко и с ушите си! " Човекът просто си е добър жонгльор и това с "пианото" е само един ефектен номер, нямащ почти нищо общо с това, което се чува. Казвам "почти", защото всъщност той се опитва да следва посоката на мелодията, но дори още в първата (едногласна) част, там където е най-високото "сол" от първа октава...забележете къде удря топката. Да не говорим пък по-нататък какво става във втората част - къде е басовата партия?? Някой да вижда звучащата голяма октава в парчето и респективно, намираща се в лявата част на неговата 3-октавна клавиатура? Като гледам как се възхищавате, хич не ми се ще да се съмнявам в музикалните ви знания, способности и възприятия, а по-скоро го отдавам на доверчивостта да повярвате всичко дето ви се покаже по подходящ за целта начин. Освен това не виждате ли, че оня до него е Джей Лено, а надписът отзад показва, че жонгльорът е поканен в негово коледно музикално шоу. Всичко в днешно време се прави с шоу...иначе ако оня само си подмяташе топките като всеки средно-редови жонгльор, ефектът щеше да е минимален и никой нямаше да му обръща внимание, защото добри жонгльори по света - много. Sorry, ако съм развалил нечия създадена илюзия...ама аз съм от хората дето казват на децата си още от малки, че няма дядо Коледа - едно време такива са ги запомняли и не са ги пускали в цирковете, защото са разваляли всичките фокуси на фокусника, като са казвали кое как става. Цитирай
Ивелин Отговорено Ноември 14, 2007 Отговорено Ноември 14, 2007 (Редактирано) Естествено, че е за шоу ако се загледаш внимателно се губи синхрона от време на време... Топките не попадат на тоновете, които звучат... Но пък е ефектно Направено е весело! п.п. Ае вие го направете, като толкова знаете Редактирано Ноември 14, 2007 от Ивелин Цитирай
Recommended Posts