Jump to content
Българският форум за музиканти

Няма Звук при Gm..!?!? Vst,audio има звук.!Помогнете..!


sha_tlo1

Recommended Posts

Лап топ Вега+(Fujsico Siemens) .Proc.e Intel Selerion 2.4.! 1 giga Ram..!Usb audio karta Tascam US-144(mnogo dobra)..!Midi klaviatura E-mu 61 kays..!

всичко е наред с Аудиото,с Миди обаче когато искам да използвам GM saund няма звук от Таscama..?????Имам звук от лап топа ..! когато включа Misrosoft GS Wavetable SW Synth..!?!?

Което ме побърква защото имам много голяма Латенция така и не мога да записвам..?Какво ли не пробвах и не става..?Няма значение от това дали съм със Сонар или Кюбейс..!Не знам как да го направя за да мога да използвам ГМ ..?Мислех да не би да е от това че имам Клавиатура с Usb и има само Midi out..???? Да не би да ми трябва клавир а не МИДИ клавиатура за да ползвам ГМ ????Много ви моля ако някой знае нещо или се сети нещо да каже...!Не сам постоянно в нета и предваритвлно се извинявам че няма да мога да отговоря веднага...!Предварително ви благодаря...!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наитина ли няма Таскама..?????Е нема думи...???Kak da g vkluch tezi vst na Sonara?

shte potarsq ..!

Mnogo ti blaogodarq..!Trqbva da q Smenqm..!Taskam..????Za audio stava obache ..!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

не говори така :recourse: , Таскам е много сериозна фирма , почти нито едно устройство което се води полу професионално като клас и на горе демек професионално няма вградено ГМ, за тази работа имаш безброй ВСТ :thumbs_up: а и в днешно време всяка програма за обработка на миди от проста по проста има всякакви видове звуци и поддържа вички миди формата /говоря като цяло, защото разбира се има и изключения, може би/

не сменяй таскама няма смисъл :)

 

:hysterical: Пиши на Български език

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

От личен опит ти казвам, че Misrosoft GS Wavetable SW Synth има закъснение...т.е. латенцията не ти е от картата, а от microsoft.Използвай някое VST и няма да имаш проблеми.Например hypresonic2 (има GM звуци) или Edirol HyperCanvas.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Така..!Много съм ви благодарен за всичко..!Работата е че ,ми трябва GM..!Послушах съвета за Канвас и си сложих единствения който имам (Виртуал Канвас Едирол)и така стана..!Но не ми варши работа..!Защото ми трябва ГМ..!Както и да е ще си вземам Звукова карта на Едирол и Миди клавиатура Роланд ПСР м80..!И тогава със сигурност вичко ще работи...!Много ви благодаря за барзината ...!Много ми бяхте полезни..!Поздрави...! :-(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Канвасът също е GM, но са му постнички саундите...а и с това дето ще взимаш, няма да получиш по-добър саунд, но ти си знаеш...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Съжелявам че не съм се доуточнил както трябва..!

Исках да кажа че,през звуковата карта мога да работя с GM(звуци) само когато ползвам Канвас като VST..!

Но не ми варши работа защото естеството на работата е да запсивам Цялото парче ЕДИНСТВНО С GM ЗВУЦИ..което парче после да се просвирва от всеки през GM..! Те така..!

НО картата не подържа GM,гореспоментият Таскам..!Картата е страхотна наистина и полупрофесионална ..!Пробвах с Аудио и съм очарован от качеството..!А за да избегна латенциата и неудобството от това ми трябва карта която да поддаржа GM..!Намерих решението на въпроса с вашата помощ.!Бъдете благословенни..!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.