Алис Публикувано Октомври 30, 2007 Публикувано Октомври 30, 2007 Търся упътване на български език на YAMAHA PSR 2100 кийборд или някой който е работил с този инструмент за да ме насочи как да го прикача към компютъра си. Цитирай
Алис Отговорено Октомври 30, 2007 Автор Отговорено Октомври 30, 2007 Търся упътване на български език на YAMAHA PSR 2100 кийборд или някой който е работил с този инструмент за да ме насочи как да го прикача към компютъра си. Няма ли един човек да отговори как се прави тоя номер с кабела между кийборда и компютъра че се измъчих дни и нощи с това английско упътване и ще взема да гръмна нещо накрая Цитирай
nb2002 Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 MIDI кабел ли се опитваш да свържеш ? Цитирай
yamaha Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 (Редактирано) ... ще взема да гръмна нещо накрая Преди да се гръмнеш, кажи какъв е проблемът - по USB или по MIDI? Редактирано Октомври 30, 2007 от yamaha Цитирай
Алис Отговорено Октомври 31, 2007 Автор Отговорено Октомври 31, 2007 MIDI кабел ли се опитваш да свържеш ? не знам какъв кабел ми е нужен Цитирай
yamaha Отговорено Октомври 31, 2007 Отговорено Октомври 31, 2007 MIDI кабел ли се опитваш да свържеш ? не знам какъв кабел ми е нужен Само това ли?? Аз си мислех, че ще разрешаваме някакъв световен проблем. Ако го включваш през USB...ти трябва стандартен кабел USB<->USB, като ще направя забележката, че USB куплунзи има най-различни - от "стандартните", дето влизат в компютъра...до мъничките, които са за фотоапарати например. Значи, виж си USB входа отзад на клавира и търси кабел, дето от едната страна е с такъв куплунг. След това си изтегли USB драйвера за Ямаха-та от сайта им и си готов. Ако пък решиш да използваш миди интерфейса ти трябват две неща - аудиокарта с геймпорт/мидипорт и съответния кабел, който изглежда така: Цитирай
Ивелин Отговорено Ноември 14, 2007 Отговорено Ноември 14, 2007 Аз съм фен само на Yamaha клавиатурите, които са във Korg синтезатори... Така, че пак съм фен на вид Я-маха, я-не! Поздрави! Цитирай
Алис Отговорено Ноември 15, 2007 Автор Отговорено Ноември 15, 2007 Аз съм фен само на Yamaha клавиатурите, които са във Korg синтезатори... Така, че пак съм фен на вид Я-маха, я-не! Поздрави! Ако считаш че korg може да да извади прекрастният звук на акустично пиано ( до колкото е възможно разбира се от една ел свирка) както прави това Ямахата , добре. Но не си спомням освен това да има гранд пиано - роял от тази фирма на Yamaha обаче е един от най-добрите инструменти на пазара а и погледни цени ! А и зависи какво свириш, мисля че звукът на Yamaha е по естествен, натурален и е по- подходящ за моят стил музика, Цитирай
Ивелин Отговорено Ноември 15, 2007 Отговорено Ноември 15, 2007 Ако считаш че korg може да да извади прекрастният звук на акустично пиано ( до колкото е възможно разбира се от една ел свирка) както прави това Ямахата , добре. Но не си спомням освен това да има гранд пиано - роял от тази фирма на Yamaha обаче е един от най-добрите инструменти на пазара а и погледни цени ! А и зависи какво свириш, мисля че звукът на Yamaha е по естествен, натурален и е по- подходящ за моят стил музика, Така е, няма 2 мнения по въпроса, но аз съм фен на Korg от 1994г. И нека добавя - Korg е Korg, Yamaha - Yamaha... Относно цените - това явление го има на много места - сега се сещам за BMW и Mercedes... Ако са от една и съща класа Mercedes ще е по-скъп от BMW Същата работа при: Krog > Yamaha ! п.п. някой беше казал за колите: -Не ми хвалете държави, в които правят свирки и спагети...(Рено. Пежо и т.н., макар и да не е точно така според мен - има и Ламборджини ),но аз ще го перефразирам така: Не ми хвали марка, която прави мотори - бръм бръм бръм Цитирай
kalinpetkov Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 карал съм кола от "спагетите" и съм съгласен на 100%. а за Yamaha-KORG "проблемацията". Джон Лорд каза на един концерт:"харесвам пианата на ROLAND, звучат като камбани...", така че "ВЪПРОС НА ВКУС..." колеги. Цитирай
Recommended Posts