yakiya Публикувано Октомври 28, 2007 Публикувано Октомври 28, 2007 http://media.putfile.com/Mpak С барабанитене съм се занимавАл въобще.По натам.Баса го свирих с китарата и свалих 1 октава. Цитирай
MONNAH 4 Отговорено Октомври 28, 2007 Отговорено Октомври 28, 2007 Как можа да сътвориш подобно нещо , засрами се. Цитирай
Katsko Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 яко , струва си да се чуе завършено Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 Oт известно време ти следя авторските неща,които постваш тук и трябва да кажа, че няма да е зле ако се захванеш да направиш нещо завършено. Идейно, нещата ти звучат много добре. За звук и качество на записа изобщо не говорим защото е ясно с каква цел си записвал. Но ще е жалко, ако тия идеи не се реализират никъде. Цитирай
yakiya Отговорено Октомври 29, 2007 Автор Отговорено Октомври 29, 2007 Oт известно време ти следя авторските неща,които постваш тук и трябва да кажа, че няма да е зле ако се захванеш да направиш нещо завършено. Идейно, нещата ти звучат много добре. За звук и качество на записа изобщо не говорим защото е ясно с каква цел си записвал. Но ще е жалко, ако тия идеи не се реализират никъде. Тенкю пийпъл,както се казва! Аз също преслушвам твоите неща.Обаче: семейния живот ебава майката на музиката.Едвам успявам да измъкна 2 свободни часа на седмица в които сядам включвам апаратурката правя 2-3 проби,измислям няколко темички и записвам. Ще дойдат по-добри времена,но дали ще ми ги ражда главата тогава,ще видим. И ще се завърна с безкомпромисен дет-грайнд албум Успех на всички! Цитирай
black_waltz Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 много здрава жица и аз като Денчо, следя редовно авторските ти и се надявам завръщането ти да е възможно най-скоро Цитирай
TNT Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 Евала бе пич че намираш свободно време. Цитирай
fracture Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 много идейно е парчето , стискам ти палци за по нататъшните ти изяви Цитирай
simeon4o Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 Якия се доказава за пореден път. ГОООЛЕМ съм ти фен човеко. Мрачно е верно. Евала!!!!! Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 29, 2007 Отговорено Октомври 29, 2007 Аз също не разполагам с много повече време от теб, верно не съм семеен вече, но работя усилено 6 дни в седмицата и пак успявам да работя над записите за 2 албума едновременно и да репетирам и правя концерти с групата ми междуврменно. Сега в петък е следващия. Не губи кураж, важното музата да е с теб! Цитирай
Recommended Posts