edgecrusher Публикувано Октомври 27, 2007 Публикувано Октомври 27, 2007 Още едно парче от предстоящият ни промо диск. В другата тема пропуснах да представя групата. Impergium е група от Croydon, South London, UK. Създадена е през 2003 от Martin Skehan- guitar, а аз се присъединих към края на 2005та като китарист и вокал. Останалите членове на групата са: Jim Amery(Stoneface, NecroRitual, ex-Squadron) - Drums, Dionne Hogan - Bass. Impergium - Ominous Incineration Цитирай
black_waltz Отговорено Октомври 28, 2007 Отговорено Октомври 28, 2007 много здраво парче, готини мелодични солца се намират, а рифовете са къртачки. На кратко - кефи максимално! хармонииката с двете китари на солото също е станала много секси бай дъ уей и преди си го пускал това, но май е претърпяло доста промени в положителна насока Цитирай
edgecrusher Отговорено Октомври 28, 2007 Автор Отговорено Октомври 28, 2007 М'да бях пускал една много ранна версия на това парче преди 2 години и повече сигурно, но тогава беше само китари и програминг. Сега всеки си свири инструмента, а и има вокали. И трите сола в това парче са мои, както и хармонизираните китари. Фен съм на старата школа шведски дет няма как да не си проличи! Цитирай
Recommended Posts