Марков Публикувано Октомври 24, 2007 Публикувано Октомври 24, 2007 Чудя се някъде в българия продават ли се китари ибанез,някои да знае? Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 24, 2007 Отговорено Октомври 24, 2007 (Редактирано) Чудя се някъде в българия продават ли се китари ибанез,някои да знае? Хаииий Чувал съм в Благоевградско имало....така разправят Редактирано Октомври 24, 2007 от Black Bird Цитирай
chalgasucks Отговорено Октомври 24, 2007 Отговорено Октомври 24, 2007 естествено че се продават. В Благоевград ето ти направо линк към саита http://www.mci-bg.com/ аз си взех преди 2 месеца от там много съм доволен Цитирай
bullet_eater Отговорено Октомври 24, 2007 Отговорено Октомври 24, 2007 в пловдив също има ибанез и китари и бас в едно затантено магазинче мисля че в стария град Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 24, 2007 Отговорено Октомври 24, 2007 A, и ти ли не знаеш за буквата ъ.. честито! Кирати Ibanez имаше по едно време и в малкия ЦУМ в София, но сега май още е в ремонт. Цитирай
SHARO Отговорено Октомври 24, 2007 Отговорено Октомври 24, 2007 A, и ти ли не знаеш за буквата ъ.. честито! Кирати Ibanez имаше по едно време и в малкия ЦУМ в София, но сега май още е в ремонт. изремонтирано е вече, вчера бях Цитирай
Julius Отговорено Октомври 24, 2007 Отговорено Октомври 24, 2007 Препоръчвам преди да се пише да се чете и търси. Търсачката е доста добра във форума. А и Гугъла добре се справя със задачката. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Октомври 24, 2007 Отговорено Октомври 24, 2007 (Редактирано) В Пловдив затънтеното магазинче в стария град е оказион и рядко можеш да намериш нещо ново и качествено, камо ли Ibanez Разбира се, може да не мислим за един и същи магазин, но това за което ти казвам, е единствения магазин в Стария град, за който знам. Иначе най-сигурно е в Благоевград. И аз преди година и кусур като си взимах моята ходих до Благоевград в Музикален Център Икономов. Няма да се плашиш, ако случиш самият Икономов да е там, я кафенце ще те черпи, я химикалче ще ти подари, ще ударите един хубав лаф за каквото намерите обща тема... Пък и можеш да пробваш и китари, на които иначе може би никога няма да свириш... Между другото той внася и Marshall, ако имаш достатъчно пари и плануваш да взимаш и апаратура към китарата. Редактирано Октомври 24, 2007 от SomeoneElse Цитирай
Марков Отговорено Октомври 24, 2007 Автор Отговорено Октомври 24, 2007 Супер мерси за информацията Цитирай
KingdomX Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 В Пловдив затънтеното магазинче в стария град е оказион и рядко можеш да намериш нещо ново и качествено, камо ли Ibanez Разбира се, може да не мислим за един и същи магазин, но това за което ти казвам, е единствения магазин в Стария град, за който знам. Куре, в Стария град има 2 магазина, но й двата са пълен кенеф. Преди имаше 3, но 3-я го затвориха и както каза - никога не е имало ибанез, освен веднъж един Ibanez S470DX в магазинчето до понеделник пазара, но това беше 2004-а!!! Поздрави, Рендаков!!! Цитирай
olygofren Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 Абе хора, гледам, че в Камертон са пуснали... човека каза, че са директен дистрибутор на Икономов => цените са 1:1 с Благоевград. Има китарки, басове, туй-онуй. Това е едното от магазинчетата до академията. Цитирай
npokonu Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 Никъде в БГ няма да ги намериш по-евтини, Икономов е официален вносител. Но имай едно наум, гледай ги много хубаво китарите, ако ходиш там, че на някои е свирено и то доста. Цитирай
Rezachka Отговорено Януари 13, 2016 Отговорено Януари 13, 2016 Здравейте! Знам че темата е много стара, но ме интересува актуално в град Пловдив има ли вносители на Ibanez? Цитирай
ikonomec Отговорено Януари 13, 2016 Отговорено Януари 13, 2016 Здравей, мисля, че в Музикален център Филибе видях няколко Ибанеца миналата есен. като ориентир магазина е в кооперация зад Авеню, на Мария Луиза успоредна уличка се пада. не се лъжи по цените - при него всичко е на договорка. Особено ако го хванеш пиян (а това е често срещано явление) може да свалиш със 100-150 лв. Поздрави! 1 Цитирай
Recommended Posts