TNT Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 Изкърти ми ушите брат4ед. Много е готино. Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 Албума е с работно заглавие "Earth Under Attack" не от НЛО А от нас Поздравления за заглавието . Наистина е крайно време да се замислим над това в глобален мащаб(или даже май е късно вече ) пп. Парчето е страхотно. Wah винаги ме е кефел много, а ти като свириш още повече Цитирай
TONY Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 Прекрасна композиция - напално разбирам идеята и замисъла. keep_mother_earth_alive - идва малко лозунгарско. може би - Mother Earth или (keep) Mother Earth (alive) Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 31, 2007 Автор Отговорено Октомври 31, 2007 Хелоу! Песента е много добра, но на мен не ми хареса. Не знам, нещо много разхвърляно ми идва. Може би съм прекалено конвенциолнален или прекалено свикнал на припев-куплет (или на соло-соло-соло). Иначе изпълнението е много добро, звукът е на перфектно ниво. Това на първо слушане де. А и нещо не ми се връзва със заглавието. Другите ти парчета много си отиват на заглавията, но на тази точно нещо не го свързвам със това. Но, вкусове всякакви. Keep it up! Да прав си! Опитвам се да сътворя нещо различно от това което направих в предишния си албум... Заглавията ще ги ревизирам... Благодаря ти сърдечно!!!!! Мнения като това са важни! Поздрави, Митко Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 31, 2007 Автор Отговорено Октомври 31, 2007 TNT,ultramega,TONY Благодаря ви момчета! Да имах нещо в предвид. Консумираме единственото място на което можем да живеем без да мислим за последиците...Темата е позната на повечето хора а мен ме вълнува Поздрави на всички, Митко Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Октомври 31, 2007 Отговорено Октомври 31, 2007 Много ми хареса това. Имам стария албум и го слушам с удоволствие. Но новите композиции повече ми харесват, главно защото са "по-разхвърляни" и не омръзват. Помня предишния вариант на парчето (когато се казваше controlling house mice fix), бях много зарибен с него тогава. Сега май е станало по-добре (оставил си малко място "да диша" между солата). За звукът да не говорим че е мноого по-добър. Тематиката също ми харесва - обичам да слушам музика, която има силно изразена позиция. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 31, 2007 Отговорено Октомври 31, 2007 (Редактирано) Аз пък имам една версия , която се каза As Fate Has Filled ... която между другото ми харесва повече . Ако смесиш двата варианта в нещо средно между тях ще стане Супер ! ЕДИТ : Мале къф съм кух .. тая другата песен дето я споменах няма нищо общо Редактирано Октомври 31, 2007 от Lord Of Darkness Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 31, 2007 Автор Отговорено Октомври 31, 2007 (Редактирано) As Fate Has Filled коя беше тази Опа са си има друго име http://www.nalbantov.com/dimitar_nalbantov_warrior.mp3 Редактирано Октомври 31, 2007 от Black Bird Цитирай
Fenix Отговорено Ноември 25, 2007 Отговорено Ноември 25, 2007 Не знам какво точно стана, Winampa я избра сега и супер много ме накефи. Особено интрото. Предишния ми пост е точно обратното на това, което мисля сега. Супер яка е!!!! Цитирай
Black Bird Отговорено Ноември 27, 2007 Автор Отговорено Ноември 27, 2007 (Редактирано) Не знам какво точно стана, Winampa я избра сега и супер много ме накефи. Особено интрото. Предишния ми пост е точно обратното на това, което мисля сега. Супер яка е!!!! БЛАГОДАРЯ! ето пак линк към нея http://nalbantov.com/Dimitar_Nalbantov_Kee...Earth_alive.mp3 Редактирано Ноември 27, 2007 от Black Bird Цитирай
Recommended Posts