liquid_death Публикувано Октомври 21, 2007 Share Публикувано Октомври 21, 2007 Търся схемата на това кубче.Имам идея ако могат да се намерят чарколаците да си го направя във вариант глава. Благодаря на всички които помогнат ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Октомври 21, 2007 Share Отговорено Октомври 21, 2007 толкова ли те кефи саунда на регента? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Октомври 21, 2007 Share Отговорено Октомври 21, 2007 (Редактирано) Аз свирех с Вермона дълги години и бях доста по-щастлив, отклокото сега с компютърните симулатори. Схема нямам, но ще ти кажа, че вътре са пет транзистора на кръст и едно тенеке за ривърба. Редактирано Октомври 21, 2007 от the_gorer Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Октомври 22, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 22, 2007 За саунда - ми доста време свирех на едно такова и беше много добре.Много по-добре от ФМ 212 или неща от тоя сорт.Сега искам да си направя една глава, но ми се иска да е транзисторно, защото нямам нито опита (електротехнически), нито парите за лампов вариант.Хубавото на този регент е че има презънс и депт, което много приятно оформя звука. ПЛС Хора, помагайте! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drgoa.r Отговорено Октомври 22, 2007 Share Отговорено Октомври 22, 2007 lutz@wuerker.de драсни мейл на този човек. той се занимава с архива на вермона от онези времена. би могъл да ти помогне със схема. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Октомври 22, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 22, 2007 Ако не точно тоя усилвател+предусилвателите, то дайте идея и схеми за нещо подобно и добро, но моля да има корекции за високи, среди, баси и презънс...... Чакам идеи, но не забравяйте и регента! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Октомври 22, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 22, 2007 lutz@wuerker.deдрасни мейл на този човек. той се занимава с архива на вермона от онези времена. би могъл да ти помогне със схема. Благодаря!Драснах, сега чакам отговор Все пак още чакам идеи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bratmito Отговорено Октомври 22, 2007 Share Отговорено Октомври 22, 2007 Виж солид стейт Маршалите от 80-те.Чел съм доста положителни мнение за тея усилватели в интернет.Проблема е,че крайните транзистори (някаква комплиментарна двойка MJ3001/2501 ако не ме лъже паметта) немога да ги намеря на нашия пазар.Другия момент е,печатната платка,която сам трябва да си проектираш. Marshall схеми Аз мислех да си паравя транзисторен усилвател с интегрално крайно стъопало с LM3886 и предусилвател от такъв Маршал,защото имам шаси и траф от транзисторен Регент (50G мисля че е модела),но за сега ми е само като идея. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Октомври 23, 2007 Share Отговорено Октомври 23, 2007 (Редактирано) тея интегралки мисля че звучат по-кофти от мосфет - по-добре виж какви мощни мосфети се продават тук и намери схема на стъпало с тях във нета, към което да добавиш преампа на маршал Редактирано Октомври 23, 2007 от Overdrive Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bratmito Отговорено Октомври 23, 2007 Share Отговорено Октомври 23, 2007 ^^ Не ми се занимава.С интеграла ще стане доста по-лесно,а мойте уши не са чак толкова притенциозни. Другиа идея която ми се върти е за предусилвател да си напарвя Санс амп,но както акзах за сега е само идея,която не знам кога ще осъществя,нито дали изобщо ще се захвана.Просто давам идея на колегата та ако стане нещо готино да се надъхам и аз. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drgoa.r Отговорено Октомври 23, 2007 Share Отговорено Октомври 23, 2007 Vermona REGENT 25-G1 (картинката е големичка....) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Октомври 23, 2007 Share Отговорено Октомври 23, 2007 Другиа идея която ми се върти е за предусилвател да си напарвя Санс амп има едно кубе на бехрингер направено със сансамп и крайно стъпало (не помня модел) и са се чували само добри отзиви за него Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
liquid_death Отговорено Октомври 24, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 24, 2007 Ето я и схемата на Regent 100 G1 http://www.putfile.com/pic.php?img=6938218 Благодарение на drgoa.r и lutz@wuerker.de Благодаря! Само не ми е ясно тоя ревърб как се прави....тая пластинка... И някой може ли да ми препоръча програма за изготвяне на платка....че ако може да пропусна олд-скуул варианта с сядането и чертането и измислянето ще е много добре Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Октомври 24, 2007 Share Отговорено Октомври 24, 2007 ^ я го дай на по-голямо, че нищо не се вижда. Най-малкото да адна снимката в скромната ми колекцийка от схеми Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Октомври 24, 2007 Share Отговорено Октомври 24, 2007 Еми той човекът предполагам е сложил голяма картинка, ама PutФИЛЕ.cом има гадния навик да конвертира в по-малки картинките над еди какви си размери... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts