LOE Публикувано Октомври 20, 2007 Share Публикувано Октомври 20, 2007 Та.. скоро не бех поствам лищо тука, една бърза идейка... груби китарки и тъпани, около 10 минути работа по звука... http://media.putfile.com/pluhenderiq Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ProjectHamsterdam Отговорено Октомври 21, 2007 Share Отговорено Октомври 21, 2007 Много стабилно. Харесва ми стилът, въпреки че не знам дали може да мине за 'easy listening'. Ще кажеш ли какво си използвал за записа? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Октомври 21, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 21, 2007 (Редактирано) Ще кажеш ли какво си използвал за записа? Страхувам се, че ако ти кажа ще трябва да те убия Айде още едно... беше доста късно и малко ме домързя за това: http://media.putfile.com/kluhensteinstreger Редактирано Октомври 21, 2007 от LOE Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ProjectHamsterdam Отговорено Октомври 21, 2007 Share Отговорено Октомври 21, 2007 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Октомври 21, 2007 Share Отговорено Октомври 21, 2007 Яко. Много чисто и много точно свириш, направо като машина ПП.Слушах само първото Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Октомври 21, 2007 Share Отговорено Октомври 21, 2007 Ще кажеш ли какво си използвал за записа? Страхувам се, че ако ти кажа ще трябва да те убия Що дя? повечето тука не се свенят да споделят как бачкат,пък точното назоваване на марката китара,струни ,амп,програма е ясно че са около 10% от рецептата като цяло. инъче харно си звучи всичко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Октомври 21, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 21, 2007 бъзик бре струните са д'адарио на към 5 месеца , на жаксън кинг в, емг81, уейвс гтр3, фабричен пресет "модърн валве" или нещо от сорта, тъпанчетата са ез дфх, няколко компресорчета уевйс апи (топли топли та чак парят, и са мноо готяни), и накрая има само Л16 (пак на уейвс) изобщо... имам да ги черпя уейвс яко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ProjectHamsterdam Отговорено Октомври 21, 2007 Share Отговорено Октомври 21, 2007 (Редактирано) Предполагам, че колегата е отделил доста време и усилия за да си направи зука, затова не иска да каже. Още повече, че работи и с други хора доколкото разбирам (има си студио, лейбъл, ватевър? ) Така че е разбираемо, пък и си е негово право. Аз не държа да знам, защото питам по-скоро от любопитство, така че 's all cool. Въпреки това мога да направя някои предположения: китарата е Jackson JS30 King V с флойд и EMG 81/85 адаптери, настроена в drop B с 12-60 струни или нещо от сорта, предполагам звукът е правен със софтуер - май waves gtr ползваше преди време, може и revalver да е това, нз. Барабаните са интересни, не ми звучи като DFH, може би е addictive drums, които не съм ползвал досега или някой сет от лични семпли. Абе важното е че се е получило идейно и готино. Така и не знам какъв стил се води това - метълкор ли е или какво, но добре е направено. ЕДИТ: Уууу, сори, нещо се разсеях докато пиша и не видях че си пуснал преди мен - ама познах повечето работи с изключение на дръмса. ПП: Поздрави. Редактирано Октомври 21, 2007 от Mu3epHuK Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Октомври 21, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 21, 2007 и аз немам идея къф е стила ако някой знае да свирка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DYLGIQ Отговорено Октомври 22, 2007 Share Отговорено Октомври 22, 2007 Тоя брумец от тръбен монитор ли е? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Октомври 22, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 22, 2007 да, от црт-то е като отдалеча китарата на метър и нещо и няма почти никъф шум Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Октомври 22, 2007 Share Отговорено Октомври 22, 2007 Бичкия !! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts