Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено
Ей тука стана доста философски форум!Не че е лошо,ама все пак.......

Кво стана сега,някой работи ли му програмата на Collias или само във въздуха си остана ценния материал който някой си е играл да поства?

ако има някви резултати споделяйте,а не го обръщайте на лаф-моабет само!!!

""Danny47

^ Пробвай да вкараш повече движение от глезени. Така като го сванеш темпо 200, ще го задържиш за около половин-един час и ще е по-веряотно да спреш, защото ще ти омръзне! Аз лично открих (поне за себе си), че съм по-стабилен като свиря с глезени, когато го правя на голям стол т.е. гледам да изолирам тежеста на бедрата от това да седи върху педала (а краците ми са по 40 кИла ), защото като свирим с глезен се нуждаем само от малко тежест, колкото да вкараме малко сила в ударите си.""""

от това за глезените нищо не разбрах!!!моля Danny47 поясни малко!!

Накратко, гледай движението ти да идва повече от глезените, когато свириш от 180 нагоре примерно. Трябва малко време естествено да се свикне, а и аз не успявам да свиря само с глезени без една солидна загрявка от половин-един час. Обикновено почвам и завършвам свирнята си с упражненията на George Kollias.

Иначе имах предвид, че с по-голяма седалка мога да изолирам тежеста на бедрата ми от педалите, която е ненужна според мен, когато свиря с глезени. Поне за момента така ми е по-удобно. Другото което, може да пробвате да се гъбаркате с височината на стола. Понякога чувствам, че колкото по-високо, толкова по-бързо, но с по-малко сила. Искам нещо да уточня, че темпа от сорта на 160-180 са доста "коварни". Там много хора съм чел, че ги намират за преход между цял крак и глезен. Лично на мен 170-180 ми представлява огромна трудност понякога... особено ако не съм разсвирен ползвам цял крак, което значи, че на 3тата минута съм умрял. :) Цялата тая работа при всеки е индивидуално, за това трябва да си намерите своя начин за постигането на нещата. Аз лично започнах като свирих групи като Sonata Arctica. Когато си поставиш за цел да издържиш цяла песен от сорта на http://youtube.com/watch?v=FV48HyhGLZ8 или още повече тази

тялото ти само се наглася според нуждите му, един вид. Просто гледайте чукчето да удря кожата! :)
  • Отговори 31
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic