Polyphone Публикувано Октомври 18, 2007 Публикувано Октомври 18, 2007 Дано ви хареса, гледах да не се отдалечавам много от оригинала. Освен това няма никакви ефекти, дори и баланси... http://media.putfile.com/Kletva-cover Сори, че записът е толкоз кофти, но е в домашни условия и кофти микрофон. Цитирай
XeRo Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 Готско е станало може после да си кача и мойта версия, от преди няколко месеца ) Цитирай
Polyphone Отговорено Октомври 18, 2007 Автор Отговорено Октомври 18, 2007 Готско е станало може после да си кача и мойта версия, от преди няколко месеца ) Мерси, мерси! Нека чуем и твоя вариант! Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 много е тихичко бе хора! - но щом е с мицрофонче вкъщи не се учудвам..иначе вокалните партии и комбинациите им са много добри и изпипани ОФФТОПИК: някой да има ноти за солото на клетва? - сигурно мога да се помъча да го разгадам..проблема е, че в процес на разгадаването, което ще ми отнеме поне час, сигурно ще изслушам песента 1000 пъти и ще съм намразил песента преди да съм свършил работа.. Цитирай
killer Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 @ Polyphone - На мен лично много ми хареса, има чара на старите песни от едно време. Поздравления !!! @ valkyr-qsal - Приятелю, ползвай търсачката на форумът за в бъдеще!!! Таб на солото! Марио Цитирай
Polyphone Отговорено Октомври 19, 2007 Автор Отговорено Октомври 19, 2007 @ valkyr-qsal Мерси! Това ми е мания - да пея на няколко гласа. @ killer Мерси! А това е другата ми мания, ретро песните! Цитирай
XeRo Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 Готско е станало може после да си кача и мойта версия, от преди няколко месеца ) Мерси, мерси! Нека чуем и твоя вариант! само да ми остане някакво време и ще го изпейкам ) Цитирай
yotzzo Отговорено Октомври 20, 2007 Отговорено Октомври 20, 2007 Хубави гласове си направил,чак почна да ми харесва досадното парче Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Октомври 20, 2007 Отговорено Октомври 20, 2007 @ Polyphone - На мен лично много ми хареса, има чара на старите песни от едно време. Поздравления !!! @ valkyr-qsal - Приятелю, ползвай търсачката на форумът за в бъдеще!!! Таб на солото! Марио Мерси, братле. Освен това намерих темата с бг табулатурите, които за съжаление са в гп5 формат..ще трябва повече да се разтърся из нета, че досега само на демо версии попадам. Поздрави, Свилен Цитирай
CorvusCorax Отговорено Октомври 20, 2007 Отговорено Октомври 20, 2007 Ей, Вълка... Луд си бее, луд си! Кефиш:) Страшно готино звучи Намини утре следобяд към темата, ще има изненада за теб И една забележка (не може аз да пиша и да няма забележка) - пеенето е яко, ама... т'ва "в Уош за мене час" дразни леко Цитирай
Polyphone Отговорено Октомври 21, 2007 Автор Отговорено Октомври 21, 2007 Хубави гласове си направил,чак почна да ми харесва досадното парче е, мерси много! Цитирай
Polyphone Отговорено Октомври 21, 2007 Автор Отговорено Октомври 21, 2007 Ей, Вълка... Луд си бее, луд си! Кефиш:) Страшно готино звучи Намини утре следобяд към темата, ще има изненада за теб И една забележка (не може аз да пиша и да няма забележка) - пеенето е яко, ама... т'ва "в Уош за мене час" дразни леко ееееее, мерси много, Пиле!!! Гарванът сгря вълчата душа! А за изненадата - нещо млечно в тенекия ли е? пп за 30 години така и не се отучих от мързеливото л. Другия вариант е да пея "в льош за мене час" ! Цитирай
yotzzo Отговорено Октомври 23, 2007 Отговорено Октомври 23, 2007 [. за 30 години така и не се отучих от мързеливото л. Другия вариант е да пея "в льош за мене час" ! Аз се научих да казвам"л" на 35 години-имаш време Цитирай
XeRo Отговорено Ноември 2, 2007 Отговорено Ноември 2, 2007 Нека някой да ми метне съпровод на песента, че да почна да я правя Цитирай
CorvusCorax Отговорено Ноември 2, 2007 Отговорено Ноември 2, 2007 А за изненадата - нещо млечно в тенекия ли е? Не позна Съжалявам за забаваянето... Бях зает Ето я и изненадата : И З Н Е Н А Д А Цитирай
Recommended Posts