Aresius Публикувано Октомври 18, 2007 Публикувано Октомври 18, 2007 Представям ви още една композиция, която ще влезе в предстоящиа ми албум. Парчето го направих преди повече от година, но сега е преаранжирано, а цигулката е записана на живо. Тази композиция доста се различава от другото студийно парче, което ви представих миналата седмица - "Luthien's Song", но се надявам да ви хареса. Приятно слушане. ЛИНК ---> The Mysterious Forest BTW. Tова е немастерирана версия! Цитирай
aarab Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 Представям ви още една композиция, която ще влезе в предстоящиа ми албум. Парчето го направих преди повече от година, но сега е преаранжирано, а цигулката е записана на живо. Тази композиция доста се различава от другото студийно парче, което ви представих миналата седмица - "Luthien's Song", но се надявам да ви хареса. Приятно слушане. ЛИНК ---> The Mysterious Forest BTW. Tова е немастерирана версия! Много добре..... продължавай все така.... Важно е да правиш това което ти харесва,а не това което другите да харесат. Успех Цитирай
fildi Отговорено Октомври 18, 2007 Отговорено Октомври 18, 2007 Супер! Парчето е много добро! Мисля, че много успешно би писал подобна музика за филми...просто такава мисъл ми мина сега през главата При всички положения ти желая успех! Цитирай
Aresius Отговорено Октомври 19, 2007 Автор Отговорено Октомври 19, 2007 Мисля, че много успешно би писал подобна музика за филми...просто такава мисъл ми мина сега през главатаMда... това ми е мечтата и тя е на път скоро да се реализира, въпреки че все още не се чувствам съвсем подготвен за подобно голямо начинание. Ама ще видим какво ще излезе накрая, ако въобще излезе нещо де Важно е да правиш това което ти харесва,а не това което другите да харесат. Да, това наистина е най-важното за всеки композитор - той сам да е доволен от музиката, която прави, а ако и другите я харесат и оценят - още по-добре Цитирай
synchu Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 .....Много добре..... продължавай все така.... Важно е да правиш това което ти харесва,а не това което другите да харесат. Успех Това е ако не издаваш албум и не се надяваш да се продава и го правиш единствено за собствено удоволствие, което не смяташ да споделяш с другите нали така... Иначе парчето ми харесва определено !!! Много е яко... ше пазаруваме албум. Има няколко много приятни полифонични части с две линии на мелодията, които особено много ми харесват Цитирай
Delyan Отговорено Октомври 19, 2007 Отговорено Октомври 19, 2007 Много ми харесаха композициите ти, много ми допаднаха ... успех с албума и определено ще искам едно копие ... Успех!!! Цитирай
Aresius Отговорено Октомври 21, 2007 Автор Отговорено Октомври 21, 2007 Това е ако не издаваш албум и не се надяваш да се продава и го правиш единствено за собствено удоволствие, което не смяташ да споделяш с другите нали така Ами то е горе-долу така, само че ще издам албума и парчетата ги споделям с другите . Правя музиката си за собствено удоволствие. Ако очаквах приходи, щях да правя друг вид музика - по-комерсиална. Наясно съм, че вложените пари в албума няма да се възвърнат, но не го правя за пари. Искам обаче все пак парчетата ми да бъдат официално издадени с добро качество. Цитирай
Recommended Posts