Jump to content
Българският форум за музиканти

пиротехника


vhcs

Recommended Posts

Видях че няма подобна техника а по шоповете из нета видях да продават пиротхнически ефекти та викам я да пусна една тема ... може па да стане интересна дискусия.

 

 

По принцип пиротехнически ефекти са само за открити и големи сцени. Лично нямам голяма представа от пиротехнически ефекти и се чудя дали има такива дето са подходящи и за клубове ... без опасност да се взрири клуба разбира се

 

ако има пиротехци измежду вас ще е интересно да драснете малко информация за това и онова

 

 

поздрав

Редактирано от vhcs
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ами аз съм до някаква степен, но както сам каза - не трябва ва взривяваме клуба. Иначе съм мислил някой ден на сцена да заложа 4-5 фонтана (вулкана) - малки са, не са много скъпи и правят по 1-2 метра искри, не са много опасни, но все пак трябва да се убедиш, че никой няма да ги бутне или да се навре в тях.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

а откъде и какви взимаш/позваш ?!?!? ... предполагам и при пиротехниката има различни ценови класве както и китайски продукти. за кво трбва да се внимава най-вече като се купува подобни нещо

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Определено не те съветвам да се занимаваш с това в близкото бъдеще. Клубовете ни са такива, че 2-ма души като запалят цигара не остава въздух (ако изобщо е имало), ако запалиш нещо друго си представям картинката. Не си усложнявай живота :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^що бе, първо им надуваш главите и им пълниш ушите с тонове ушна кал на хората ... и за капак се опитваш и да ги издушил .. ехехеххе :hysterical: :hysterical: :thumbs_up: ... еехехехех ...

 

Принципно питам само какви възможности има, не съм тръгнал да гърмя и паля все още :thumbs_up:

 

Гледах кви чудеса продават из нета ама нищо не разбиртам от материята. Не вярвам да е нещо сложно, но е много отговорно и страшно опасно. Има цели системи за оправление както и много различни ефекти - на мене лично ми се видя интересна материя и ако имам време ще се разворя да разбера това и онова

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз преди време си падах малко пироман, но се ограничавах до това да се съберем 5-10 души на нова година на открито и да видим кой какво е накупил от илиенци :)

 

На закрито обаче.... бенгалски огън ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Интересно и кой клуб ще се навие на пиромански изпълнения.

 

 

Най-безопасно е да ползвате конфети. Придава една новогодишна обстановка. Примерно на блек метъл концерт където нарисувани усмихнати младежи дърпат конците на конфетите и се радват :hysterical:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.