vhcs Публикувано Октомври 17, 2007 Публикувано Октомври 17, 2007 (Редактирано) Видях че няма подобна техника а по шоповете из нета видях да продават пиротхнически ефекти та викам я да пусна една тема ... може па да стане интересна дискусия. По принцип пиротехнически ефекти са само за открити и големи сцени. Лично нямам голяма представа от пиротехнически ефекти и се чудя дали има такива дето са подходящи и за клубове ... без опасност да се взрири клуба разбира се ако има пиротехци измежду вас ще е интересно да драснете малко информация за това и онова поздрав Редактирано Октомври 17, 2007 от vhcs Цитирай
vhcs Отговорено Октомври 18, 2007 Автор Отговорено Октомври 18, 2007 няма ли подпалвачи и бомбаджии тук из форума ?!?! Цитирай
Firehouse Отговорено Октомври 20, 2007 Отговорено Октомври 20, 2007 Ами аз съм до някаква степен, но както сам каза - не трябва ва взривяваме клуба. Иначе съм мислил някой ден на сцена да заложа 4-5 фонтана (вулкана) - малки са, не са много скъпи и правят по 1-2 метра искри, не са много опасни, но все пак трябва да се убедиш, че никой няма да ги бутне или да се навре в тях. Цитирай
vhcs Отговорено Октомври 20, 2007 Автор Отговорено Октомври 20, 2007 а откъде и какви взимаш/позваш ?!?!? ... предполагам и при пиротехниката има различни ценови класве както и китайски продукти. за кво трбва да се внимава най-вече като се купува подобни нещо Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 21, 2007 Отговорено Октомври 21, 2007 Определено не те съветвам да се занимаваш с това в близкото бъдеще. Клубовете ни са такива, че 2-ма души като запалят цигара не остава въздух (ако изобщо е имало), ако запалиш нещо друго си представям картинката. Не си усложнявай живота Цитирай
vhcs Отговорено Октомври 21, 2007 Автор Отговорено Октомври 21, 2007 ^що бе, първо им надуваш главите и им пълниш ушите с тонове ушна кал на хората ... и за капак се опитваш и да ги издушил .. ехехеххе :hysterical: ... еехехехех ... Принципно питам само какви възможности има, не съм тръгнал да гърмя и паля все още Гледах кви чудеса продават из нета ама нищо не разбиртам от материята. Не вярвам да е нещо сложно, но е много отговорно и страшно опасно. Има цели системи за оправление както и много различни ефекти - на мене лично ми се видя интересна материя и ако имам време ще се разворя да разбера това и онова Цитирай
sw1tched Отговорено Октомври 21, 2007 Отговорено Октомври 21, 2007 Аз преди време си падах малко пироман, но се ограничавах до това да се съберем 5-10 души на нова година на открито и да видим кой какво е накупил от илиенци На закрито обаче.... бенгалски огън Цитирай
Firehouse Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 На закрито обаче.... бенгалски огън Абе и тва крие опасности разни Цитирай
Nikifena Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 Интересно и кой клуб ще се навие на пиромански изпълнения. Най-безопасно е да ползвате конфети. Придава една новогодишна обстановка. Примерно на блек метъл концерт където нарисувани усмихнати младежи дърпат конците на конфетите и се радват Цитирай
Recommended Posts