chris_barnes Публикувано Октомври 13, 2007 Публикувано Октомври 13, 2007 1но детенце на 8 години посвирва на китарка... Цитирай
Nightmare81 Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 Знаем го това старо е . Детенцето сигурно е вече на 14 Кийп Рокин' Цитирай
metaliza Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 тоя юнак сигурно е научил основните акорди преди да проходи Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 http://youtube.com/watch?v=s5-fQW3DvGU&...ted&search= Ето те тоя пък на 11 ебати как свири яко блус..... Цитирай
Heavy-metal-at-all Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 Аз им казах да не ме снимат,пък те... Ся сериозно-Е тва е егати вундеркинда ,сигурно от 3 годишен свири Цитирай
Filthy Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 1но детенце на 8 години посвирва на китарка... тъпото е че аз и след 8 години нема да мога да свиря така............кво нещо е таланта Цитирай
kolega Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 1но детенце на 8 години посвирва на китарка... Не ве объркал си се детенцето е на 3 години Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 14, 2007 Отговорено Октомври 14, 2007 Музикалността, макар и да се развива, често е рпедпоставка, с която човек се ражда. Няма нищо чак толкова необикновено в таланта на детето. Ако е тръгнало да свири на китара на 5, и е било много сериозно в заниманията си, и разбира се, родителите му са му осигурявали времето, средствата, и техниката за това, защо да не се научи? Когато бях малък, имаше момчета на по 8-10 годинки, които свиреха не по-малко виртуозно на пиано. Просто детето има доста добра механична памет, и явно ранно развитие и интелигентни родители.. Цитирай
Dikata Отговорено Октомври 14, 2007 Отговорено Октомври 14, 2007 дано вече да е спряло да слуша paul gilbert,4е ще си остане на сьщото ниво и след 20 год.ина4е евтим е прав-по нашите музикални имаше бая деца с умения.нямаме школа оба4е за ел.китара и бас....пьк яките свирачи са по чужбина.кои да учи децата... Цитирай
dodoss Отговорено Октомври 15, 2007 Отговорено Октомври 15, 2007 Пичагите много добре свирят, няма спор. Ама тва че на 8 или 11 свириш така не значи че на 25 ще си най-големия китарен идиот в историята. Предполагам че бързото развитие им е свършило и сега много бавно ще изчистват детайлите... Цитирай
Slevin Отговорено Октомври 16, 2007 Отговорено Октомври 16, 2007 Въпроса е продукт да изкарат. Иначе с тях без тях все тая.. Такъв огромен техничеки капацитет от толкова ранна възраст е супер предпоставка за продуктивност.. Ама дето казват има милион китаристи дето могат да изсвирят партийте на Steve Vai, но той e само един. (The real Slim Shady ) Много се кефя на деца дето от малки събират очите на хората Цитирай
Recommended Posts