Manolev Публикувано Октомври 12, 2007 Публикувано Октомври 12, 2007 Здравейте, Пичове, Смятам да сменям Инфинити адапторите с ЕМГ 81 активен сет. Мислите ли, че идеята е добра? До сега не съм бичил на активни адаптори много-много и се чувствам конфузно? Пробвахме ги на китарата - звучат убийствено, особено в Hughes and Kettner глава. Друга алтернатива е EMG HZ ? Посъветвайте ме... Цитирай
Overdrive Отговорено Октомври 12, 2007 Отговорено Октомври 12, 2007 кажи все пак каква музика ще свириш, как искаш да звучи китарата и в какъв амп я свързваш? аз нещо не съм фен на активните електроники и винаги бих препоръчъл пасивна, но тъй като съм пристрастен нека другите да кажат Цитирай
Manolev Отговорено Октомври 13, 2007 Автор Отговорено Октомври 13, 2007 (Редактирано) Ами свиря доста различни неща! Но предимно ще свиря гръндж, хард рок, траш, псайхъделик рок. Но имам ясната идея, че с ЕМГ влизам в света-онли-на бичкиите. За сега свиря с Hughes and Kettner Attax 80 и Line 6 XT Pro Редактирано Октомври 13, 2007 от Manolev Цитирай
npokonu Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 Ами свиря доста различни неща!Но предимно ще свиря гръндж, хард рок, траш, псайхъделик рок. Но имам ясната идея, че с ЕМГ влизам в света-онли-на бичкиите. За сега свиря с Hughes and Kettner Attax 80 и Line 6 XT Pro Според мен EMG HZ H4. Мисля, че става за всички неща, които си изброил Цитирай
Overdrive Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 чувайки гръндж веднага се сещам за duncan sh-4 за хардрок също е добре адаптер с алнико магнит, а тея емг стават най вече за джангър (хеви, траш и тн), а активната електроника може би би спомагнала за яката тресня Цитирай
AXE Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 Щом ще свириш и по-леки неща, по-добре пасивни. Ако имаш hi-gain усилвател или дист, няма да имаш проблеми и за брутъл жица с пасивните, но с активните рок по-трудно ще изкараш сякаш. Иначе аз съм с 81ци, но свиря предимно тежки неща и съм много доволен Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Октомври 13, 2007 Отговорено Октомври 13, 2007 Едно JB (sh-4) ще ти свърши по-добра работа и според мен. . . че и по-евтино ще ти легне. Скоро сложих EMG81/85 на китара от елша. . . за дет метъл - ок, ама другите неща хич не звучат добре с тях по мое мнение. Динамиката се губи и тонът на дървото също. За сола не ми харесва как звучат. Само за хай-гейн ритъм. Цитирай
Recommended Posts