Voidhanger Публикувано Октомври 11, 2007 Share Публикувано Октомври 11, 2007 Имам едно запитване към хората,които са наистина наясно с тези неща. Какъв процесор за китара си заслужава да се вземе до 300 кинта. Айде,помагайте! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nightmare81 Отговорено Октомври 11, 2007 Share Отговорено Октомври 11, 2007 Макар и да не съм много наясно с китарните процесори (защото имам Zoom 707 II) , мога да ти кажя че до 300 лева процесорите попадат в ниския клас , т.е само за домашни условия - звукът им на сцена ще "маже" и ще звучи прекалено синтезаторно(елекронно). От форума научих че BOSS правят хубави процесори , но май нямат модели в ниския клас - т.е струват над 600 лв . За 300 лева можеш да си купиш много добри Custom камиончета с наистина хубави ефекти , но няма всичко да ти е в една кутия (както процесора) , и ще трябва да ги навързваш последователно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Октомври 11, 2007 Share Отговорено Октомври 11, 2007 Имам едно запитване към хората,които са наистина наясно с тези неща.Какъв процесор за китара си заслужава да се вземе до 300 кинта. Айде,помагайте! За 285 лв. можеш да си купиш нов Line6 POD 2.0 . Когато стане дума за процесори в главата ми искачат 2 марки, който са наистина доказани и са мн. добри - Line6 & BOSS by Roland. Аз те съветвам да е едно от 2-те, но за парите, който имаш моето мнение е , че този процесор е най-добрия вариант!!! Поздрави, Рендаков!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Октомври 11, 2007 Share Отговорено Октомври 11, 2007 за тия пари, ако си намериш Yamaha DG Stomp на старо Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
lyubenski Отговорено Октомври 12, 2007 Share Отговорено Октомври 12, 2007 Определено Digithech RP250 е много добър избор, просто е сравнително нов и още не толкова разпространен из форума, както зуумовете и берингер. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Voidhanger Отговорено Октомври 12, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 12, 2007 Ма то на мене ми трябва ефект,за домашна употреба и за записване на БЛЕК МЕТЪЛ. мисля че ZOOM G2 za 180 lewa,нов е най-добрата оферта Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
solo5 Отговорено Октомври 12, 2007 Share Отговорено Октомври 12, 2007 пробвай го тогава и купувай, какво чакаш Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Октомври 12, 2007 Share Отговорено Октомври 12, 2007 аз не мисля че е добра оферта ако ще и за 100лв да е - играл съм си няколко часа с такъв и така и не ми хареса - звучи ужасно пласмасово и изкуствено - с гитар риг постигам много по-добър звук не съм пробвал Лайн6 но съм слушал други да свирят с такова и мисля че е много напред от Зуум изобщо до сега не ми е харесал никога звук идващ от Зуум Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Surikat Отговорено Октомври 14, 2007 Share Отговорено Октомври 14, 2007 DigiTech RP250 е много добра оферта за 300, 300 и няколко лв.Има сумати екстри и щракалки(дръм машина, метроном,педал, разни издаващи странни звуци ефекти и т.н.) по него и звучи много добре.Пробвай го и не мисля, че ще се разочароваш.Пък блек метъл моеш да записваш и с моторна резачка . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Slevin Отговорено Октомври 16, 2007 Share Отговорено Октомври 16, 2007 (Редактирано) DigiTech RP250 е много добра оферта за 300, 300 и няколко лв.Има сумати екстри и щракалки(дръм машина, метроном,педал, разни издаващи странни звуци ефекти и т.н.) по него и звучи много добре.Пробвай го и не мисля, че ще се разочароваш.Пък блек метъл моеш да записваш и с моторна резачка . А някаква идея къде мога да го намеря нов DigiTech RP250? Искам да го пробвам, днес ходих из центъра и минах през xxxx и през Фактор, ама нямаха такова чудо. Редактирано Октомври 16, 2007 от Slevin Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Efo Отговорено Октомври 25, 2007 Share Отговорено Октомври 25, 2007 Един съвет - можеш да вложиш парите си в закупуване на добра звукова карта и да работиш с някое VST Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jordantcho Отговорено Октомври 25, 2007 Share Отговорено Октомври 25, 2007 ZOOM PFX 9003 PALM Страхотен за парите си (около 250 лв), стахотен драйв + много ефекти, много компактен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts