Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано (Редактирано)

Здравейте искам да си закупя 12 струнна китара , и понеже съм от Варна възможностите са следните :

Stagg (уж Белгия) - 256 лв http://www.edirectory.co.uk/pf/880/mia/d/a...ack/pid/4435695

Washburn (Китай) - 420 лв http://proaudiomusic.com/instruments/guita...burn/D10S12.htm

Washburn (USA) - 1000 лв

YAMAHA - 900 лв

Това са единствените възможности . Помогнете

П.С : 1000 лева са ми много , Стаг-а ми е удобен ама е от по-ниско качество материали , като че ли ще правя компромисно решение с WASHBURN-a (днес ще я пробвам)

Редактирано от Nightmare81
Отговорено

Добре, но за какво е тази тема?

Както виждам от това което си написал - си наясно.

Пьк и не -казваш : колебая се и тн.

Ами то е очевидно -

Американския Уошбьрн е номер едно.

Ако нямаш пари - избираш между белгийския Стаг и китайския Уошбьрн

- пак според джоба.Ако имаш повече кинти - предполагам китайския Уошбьрн е по-добьр.

Но си пробваш на място.

е,така - всеки ден,някой пуска по някоя ненужна тема.

(поне,аз тук не виждам нещо което да види до колебание)

Отговорено

Незнам , може би чакам някой да каже - ТВЪРДО НЕ за някой от моделите , или ПЪК горещо да ми препоръча друг ...

Хайде , който е свирил и има такава китара да пише.

Отговорено

значи и аз търся ама за сега работата ми се "разсъхна" в Варна (струва ми се) един "човечец" си продаваше 12ката (пробваи я ако още е активна)

стаг имат и "оватион" вариант по добър финишинг "електрифицирана" по скъпа но не толкоз добра Акустика ..

фендер имат много добър вариант направо сам свири 4удесен финиш ,ниски струни , 4удесен звук(според мен) но не мога да ти цитирам цена и модел :recourse: .. просто я пробват в РаизингФорсе.. върти ми се нещс като 5-600

няма да препоръ4вам или отри4ам нещо щото има и финансова страна... с ръка на сърцето мога да ти кажа 4е нищо под 1500юро не струва .. обаче дали си заслужава !??!?!?!

успех!!!

Отговорено (Редактирано)

Аз продавам на практика чисто нова 12 струнна китара Стаг. Цена 180 лв. Нови струни и сложих на скоро. Търсете ме по телефона 0885 / 259447, след 8 часа вечер

Редактирано от Manolev
  • 2 weeks later...
Отговорено (Редактирано)
Еххх никой не внася Фендери във Варна . Нямаме xxxx тук

Технополис, магазина в Спортна зала ...може и още да има ;-) Но естествено нямат целия асортимент на xxxx...

Иначе Фендери има и в Динакорд...ако може да си позволиш удоволствието.

Редактирано от byron
Отговорено

само ще спомена че акустичните фендери са мексиканско производство и не са китари от висок клас, всъщност фендер ползват славата си от електрическите да продават тези :recourse:

Отговорено

въпросния 12-струнен фендер в РФ не е лоша китара за парите си - около 600 лева, и електрониката му е прилична.Зависи естествено и за какво ще ползваш.

Отговорено

то ясно че е прилична китара, просто исках да кажа че не е върха на акустичните китари, както е с електрическите фендери - много хора са с впечатлението че щом фендер са от най-големите в електрическите китари, значи и с акустичните ще е така :metalist: