denko Отговорено Януари 14, 2008 Отговорено Януари 14, 2008 Най-любим ми е звука на китарката на маестро Малмстийн в албума му Magnum Opus А още по интересно е че, той на нито един концерт не свири нищо от този великолепен албум Цитирай
mashina Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 1.сатриани 2.петручи (3 пъти съм го гледал на живо звукът му е убииствен).и двамата са с невероятен саунд Цитирай
Manolev Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 Китарите на Кантрел от Алис ин Чейнс. Уникалния Фиш-преамп на Богнър Уникално! Какво да говорим за драйва на Туул! Страхотно! МНОГО ме кефят чистите китари на Mad Season! Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 (Редактирано) Все си мислех , че тук съм писал, а то какво било - май не съм Е и аз да не остана по-назад (хахаха) да си кажа - за сола най-много ми харесва звука на китаристите от Blind Guardian, не знам никой нищо не е споменал за тях, а те са толкова уникални. Да не забравя също и виолин звука на Luca Turilli от Rhapsody!!! За ритъм ми е се тая какъв ще е звука стига да е винитидж с гейн в зависимост от идеята на парчето. Редактирано Януари 22, 2008 от KingdomX Цитирай
Azwraith Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 Zakk Wylde и специално Farewell ballad! Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 1. David Gilmour (Pink Floyd) 2. Steve Lukather (Toto) 3. Neal Schon (Journey) Цитирай
vurbito Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 1 Дайм (RIP) 2 Карл Логан 3 Зак Цитирай
ivan_t Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 Devin Townsend Billy Howerdel - (A Perfect Circle) Kirk Windstein - (Crowbar, Down) Dino Cazares - (Fear Factory, Brujeria, Asesino) Scott Kelly, Steve Von Till - (Neurosis) Josh Homme, Troy Van Leeuwen - (Queens Of The Stone Age) Цитирай
alrock Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 (Редактирано) Van Halen, Steve Lukather, GaryMoore, Jeff Beck, Greg Howe, Richie Kotzen, Blues Saraceno.... След като се замислих установих, че са много.... Редактирано Януари 23, 2008 от alrock Цитирай
Deeds of Flesh Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 определно любим звук за мен е албума The Wretched Spawn на Cannibal Corpse също Mark of The Legion на Deeds of Flesh ама то като се замисля се сещам за доста групи с любим звук! Цитирай
Total_Overdrive Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Death - Human + нататък Mandator - Perfect progeny Pantera - Vulgar Display Of Power Sodom - Agent Orange Scott Ian - една от най-мачкащите ритъм китари Zakk Wylde Мetallca - 91 Yngwie Malmsteens - само соло има и още , ама това е основното. Цитирай
DREAMMIND Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 Deep Purple- Concerto for group and orchestra Pink Floyd- P.U.L.S.E Steve Morse- всичко Dire Straits- On the night Europe- Prisoners in paradise Eric Johnson- Manhatton, S.R.V Цитирай
Jotty Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 Megadeth - Tornado of Souls,Ashes in you mouth,Hangar 18 Pantera - Mouth For War Slayer - Dead Skin Mask,Seasons in the Abyss(солата) Metallica - Sad But True Trivium - The Rising Цитирай
headless Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 аз JOTTY не знам дали ти знаеш,ама аз знам с какво свирят повечето от друпите които ти си изброил,и мога да кажа че те свирят със DEAN аз на скоро донесох 2 Дийна от щатите тук и вече единия не е мой де,но мога да кажа че тези китари са безбожно красиви не само на вид а и на звук! Цитирай
Recommended Posts