Flaming_Soul_ Публикувано Октомври 8, 2007 Публикувано Октомври 8, 2007 Може ли лютиер да ми смени тялото на китарата. Имам Jackson Js30 Dinky GMG -> http://www.thomann.de/de/jackson_js30dk_gmg.htm и искам да го сменя с такова от King V Става ли тоя номер? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 ЕБАСИ ! (съжалявам за израза , ама това е най-точното възклицание) Бях чувал човек да иска да му сменят грифа , ама за тялото ... Направо си вземи нова китара , като искаш V Цитирай
Metalix Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 ЕБАСИ ! (съжалявам за израза , ама това е най-точното възклицание) Бях чувал човек да иска да му сменят грифа , ама за тялото ... Направо си вземи нова китара , като искаш V Човекът ясно и точно попита дали може да си купи нов Джексън и да му смени грифа. Цитирай
vlex Отговорено Октомври 8, 2007 Отговорено Октомври 8, 2007 (Редактирано) Човекът ясно и точно попита дали може да си купи нов Джексън и да му смени грифа. Човекът ясно и точно попита дали може лютиер да му изготви тяло с формата на Кинг В и да му го сложи на тоя гриф Иначе възможно е! Може ако искаш нова китара да ти направят от дърво и да ти я сложат на капачката от волюм пот-а на динки-то ти - никъв проблем няма Поздрави, Влад Редактирано Октомври 8, 2007 от vlex Цитирай
black_waltz Отговорено Октомври 9, 2007 Отговорено Октомври 9, 2007 ако ти направят тяло по грифа - ще стане. Ако обаче искаш да ползваш тялото от някакво друго кинг ви, вероятно - не. Тези от JS-серията са с 24 прага, а твоя гриф е с 22, най-вероятно просто няма да свири вярно Цитирай
Overdrive Отговорено Октомври 9, 2007 Отговорено Октомври 9, 2007 и така да е лютиерите си имат фрези и какво ли още не Цитирай
Efo Отговорено Октомври 25, 2007 Отговорено Октомври 25, 2007 Ще стане, но колко ли пари ще излезе ... Цитирай
Recommended Posts