zazinka Публикувано Октомври 3, 2007 Публикувано Октомври 3, 2007 един нов опит да интерпретирам Нора Джоунс дано е по-успешен от предишния музика и вдъхновение за всички http://media.putfile.com/what-am-I-to-you Цитирай
BlueZone Отговорено Октомври 3, 2007 Отговорено Октомври 3, 2007 (Редактирано) Девойко прекрасна, никак не ми е приятно да ти го кажа, но според мен си допуснала същите грешки като предния път Очевидно е, че имаш гласови данни, обаче... ...за такъв тип пеене е силно наложително, да не кажа задължително, да се абстрахираш изцяло от цветнокожите изпълнителки по MTV. P.S. Понапъни се още малко с това произношение. Побългарено звучи некакси Редактирано Октомври 3, 2007 от Chrysalid Цитирай
Грация Отговорено Октомври 3, 2007 Отговорено Октомври 3, 2007 (Редактирано) Определено пееш добре и много чувствено! Действително обаче напомняш на девойките от МТВ (което не е задължително да е лошо, може би целиш точно това), сменянето на резонаторите говори много за типичния МТВ стил. В интерес на истината в различните резонатори ми звучиш добре, но когато ги сменяш в една фраза - не толкова... Моята педагожка постоянно следи да не го правим, сигурно за това ми прави впечатление, но съм се убедила, че пеенето на една плоскост е мноооооого важно. Кара гласа да звучи стабилно и убедително. Вибратото ти е много приятно . Ако не ходиш на уроци, мога да ти дам координати на моята преподавателка . Редактирано Октомври 3, 2007 от Грация Цитирай
zazinka Отговорено Октомври 5, 2007 Автор Отговорено Октомври 5, 2007 Благодаря ви за съветите специално за резонаторите разбирам какво искаш да кажеш Грация аз имам малко проблеми с носовото пеене просто до преди година си намерих добра учителка иначе преди бях на едно място където много не ми обръщаха внимание на това сега работя върху това и върху произношението тези дни особено върху това и ще пусна още едно записче да кажете имам ли напредък желай ви усмивки и положително настроение и много музика разбира се Цитирай
Ивелин Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 (Редактирано) Нора е много специфична, и свири на пиано като мойто коте Само да добавя - обърни внимание на произношението, за да не звучиш като "българка" (ееей те т'ва вече са го писали - значи - така е!) Кой ти е правил playback-а? Хубаво пееш - приятно! Редактирано Октомври 22, 2007 от Ивелин Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 22, 2007 Отговорено Октомври 22, 2007 Много готин глас! Обаче за да стане БАШ като на Норчето трябва някак си...по-меко да звучиш. Нейната...супер мазно се точи някак си...не мога да го обясня и аз точно И тоя бекинг...също е много "остър". Специално китарата ми се струва, че има ужасно режещ тон като за тази песенка. П.П. Надявам се не съм бил много лош в критиката си. Просто съм ултрас на Нора, а и се усеща, че можеш да я направиш МНОГО по-добре. Затова се престраших да давам акъл за нещо, което не умея. Успех! Цитирай
ronia Отговорено Октомври 30, 2007 Отговорено Октомври 30, 2007 zazinka, Има един много лесен трик за произношение. Да вземем само заглавието - What Am I to You. Забрави за границите на отделните думи във фразата, гледай на нея така: wha-ta-mi-to-you Върши ли ти работа? Имаш много хубави гласни, така че послушай кака си Нора специално заради съгласните - t, d, sh, ch, h - и ще стане лека-полека. А, да - butterflies и eyes завършват на звук, по-близък до "з". Успех! Цитирай
Recommended Posts