ANDiTKO Публикувано Октомври 3, 2007 Share Публикувано Октомври 3, 2007 (Редактирано) Ето един кавър на Offspring OffspringBootlegs.info - All i want (Cover) Drums,bass,guitar by ygokazki,Mastering by ANDiTKO Вокали все още няма.Някой може ли да направи please?! Ето и оригиналната песен The offspring - All i want Ако някой се чуди как сме го записали или иска и той да се включи нека види фен-сайта ни OffspringBootlegs.info Редактирано Октомври 3, 2007 от ANDiTKO Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ANDiTKO Отговорено Октомври 8, 2007 Автор Share Отговорено Октомври 8, 2007 добре бе хора!що никой не пише? кво ви става бееее!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 12, 2007 Share Отговорено Октомври 12, 2007 Добре е станало! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
john Отговорено Октомври 12, 2007 Share Отговорено Октомври 12, 2007 Много сполучливо се е получило. Браво, дерзайте! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Октомври 12, 2007 Share Отговорено Октомври 12, 2007 Изкефи ме! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vhcs Отговорено Октомври 12, 2007 Share Отговорено Октомври 12, 2007 яко е станало ... мене ме изкефи много! Китарите звучат добре, но баса ми глъхне нещо - не е толкова директен колкото трябва да бъде според мен (това само мнението на един басист .. ехехех ). ааа и пънко нема умре !!!! .... и ако не знаш каква е раликата между хипарите и пънкаритр - едните спят където намерят а другите където паднат Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ANDiTKO Отговорено Ноември 21, 2007 Автор Share Отговорено Ноември 21, 2007 яко е станало ... мене ме изкефи много! Китарите звучат добре, но баса ми глъхне нещо - не е толкова директен колкото трябва да бъде според мен (това само мнението на един басист .. ехехех ). ааа и пънко нема умре !!!! .... и ако не знаш каква е раликата между хипарите и пънкаритр - едните спят където намерят а другите където паднат Еми ако си навит може да ти пратя другите канали, а ти да направиш баса Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts