indy Публикувано Октомври 3, 2007 Публикувано Октомври 3, 2007 На този линк ще можете да разгледате поредната синтетична концепция на един руски теоретик - В. Р. Холопов /да не се бърка с Юрий Холопов/. Наречена е "АБСОЛЮТНАЯ ГАРМОНИЯ" или "Двадцати четырёх модальная концепция". За мен е много сложно. Извън теорията, впечатлява начинът, по който пича е хармонизирал Шопен /Прелюд в Е-мол/ и Бах /Сюита в ре мажор/, можете да ги видите и чуете в миди. п.с. Когато импровизирам върху тези две пиеси, слагайки отгоре чиста като сълза китарка, жена ми казва просто и ясно: "Не искам това да ми се случва" Абсолютната хармония на Холопов Цитирай
coh-da Отговорено Октомври 4, 2007 Отговорено Октомври 4, 2007 Първо впечатление: 1. Отвратителен дизайн на сайта - пропускам го... все пак за музика ше си говорим не за... нали 2. Като видях означени тонове със сричките es is eSeS-овци (между другото автора е фашист щото има и свастика баш на началната страница ) Не че нещо, ама тука у форума има и слабо интелигентни хора, които шси извадят грешни изводи, все пак трябва да отчитаме и тяхното ниво на познание. Та да се върна на коментара и музиката... Значи не понасям тия диези и бемоли, още повече пък заместващите суфикси да ги наричат и "санскрит". Другото иначе е добре, но само ако се използва не повече от два-три пъти в едно парче... иначе е просто ужасно! 3. Очаквах при символиката да се появи Колелото на Живота, Пентаграмата, Кабалистичния Сефирот и логото на Кока-кола, ама уви само "фашизми"! 4. Мъжете-мажори ги преживях, жените-минори и тях така, ама виж хермафродитите ми дойдоха вповече! П.П. Кашпировски дали не е издавал некъв музикален труд!? Цитирай
yotzzo Отговорено Ноември 12, 2007 Отговорено Ноември 12, 2007 (Редактирано) Вярно,психария изглежда,не съм го разглеждал задълбочено,ама защо трябва като има свастика да му се лепва етикет"фашизъм".Свастиката си е древноиндийски символ на слънцето,това дето са я взели нацистите в Германия.... Не изключвам възможността,автора да е наистина фашист,само че откъда да си сигурен? Редактирано Ноември 12, 2007 от yotzzo Цитирай
Recommended Posts