Baby Thomas Публикувано Май 3, 2005 Публикувано Май 3, 2005 Сигурно ще ви е скучно, но реших да си кажа. Преди ден свалих Steinberg The Grand пианото и просто се размазах като гъши пастет от кеф. Много яко нещо. Вярно, аз съм лаик, пък и кийборда ми е евтин, но саунда е жесток!!! Бравос на тия (и ония) и да продължават все така да ни радват с подобен род софтуер!!! П.П. Пускали ли сте нещо още по-коварно?!?!? Цитирай
Topsun Отговорено Май 4, 2005 Отговорено Май 4, 2005 (Редактирано) П.П. Пускали ли сте нещо още по-коварно?!?!? да yamaha grand royal;) Редактирано Май 4, 2005 от Topsun Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 4, 2005 Автор Отговорено Май 4, 2005 Ема аз питам на РС-то с МИДИ кейборд. Не хардуерни решения за 40 000$ Цитирай
Topsun Отговорено Май 4, 2005 Отговорено Май 4, 2005 (Редактирано) не бе,точно софтуерно си е решението.преди колко време биах писал за него-3 диска е и няма къде да го кача Редактирано Май 4, 2005 от Topsun Цитирай
Topsun Отговорено Май 4, 2005 Отговорено Май 4, 2005 тожа не го знаех.ще се опитам да направя нещо по въпроса Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 4, 2005 Отговорено Май 4, 2005 steinwey - едно пиано, едно двд мамата си трака и системата ми едва крета Цитирай
Topsun Отговорено Май 4, 2005 Отговорено Май 4, 2005 стейнуея е готина хава,но бьозендорф-а,който беше в раиото.....не ми се говори....само за секунди го пипнах.....бруталия направо!!!сравнение със стейнуей няма,щото така или иначе не толкова скъпа марка....но тук говорим вече за хардуер Цитирай
miro Отговорено Май 4, 2005 Отговорено Май 4, 2005 (Редактирано) Бъкано е със софт.Може ли човек да ползва всичко?Само виртуалните органи с доста добро качество са поне 3...Вие колко VST софтуеър имате качени по компютрите? Редактирано Май 4, 2005 от miro Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 4, 2005 Отговорено Май 4, 2005 стейнуея е готина хава,но бьозендорф-а,който беше в раиото.....не ми се говори....само за секунди го пипнах.....бруталия направо!!!сравнение със стейнуей няма,щото така или иначе не толкова скъпа марка....но тук говорим вече за хардуер :read: на gig формат имам стейнуей бре DVD Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 5, 2005 Автор Отговорено Май 5, 2005 http://twins-torrents.com рулира, там сме и чакаме!!! П.П. Тия ГИГА и т.н. измекярски формати не кефат, давайте VST... Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 5, 2005 Отговорено Май 5, 2005 http://twins-torrents.com рулира, там сме и чакаме!!! П.П. Тия ГИГА и т.н. измекярски формати не кефат, давайте VST... що бе добри са ама нещо vsamplera много ресурси гепва та търся нещо по-добро Цитирай
Topsun Отговорено Май 5, 2005 Отговорено Май 5, 2005 имам доста софуер,но винаги предпочитам да ползвем хардуерпочвам да качвам Цитирай
Topsun Отговорено Май 12, 2005 Отговорено Май 12, 2005 (Редактирано) ми и аз да трия тогава нямам време да ги кача.сега съм седнал за 5 мин да видя кво става или не става....абе спокоще ги кача нещата,но кога - и аз не знам Редактирано Май 12, 2005 от Topsun Цитирай
Recommended Posts