Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте съфорумници,имам едно въпросче към вас.Срещал ли е някой някъде по екзотични vst инструменти,имам предвид азиатски инструменти и иструменти от изтока,струнни,духови ,всякакви.Ако няко от вас е имал близка среща такива,би било добре да сподели имена и как се представя софтуера.

Благодаря и поздрави!

Отговорено
Провери и Kong Audio. Някои от техните плъгини ще се използват в анимационния филм "Skunk Fu".

+1. ;)

Добри са определено, вкл. и безплатни версии мисля че имаше и ми се мотаят някъде наоколо.

• 2 months later...
Отговорено
Здравейте съфорумници,имам едно въпросче към вас.Срещал ли е някой някъде по екзотични vst инструменти,имам предвид азиатски инструменти и иструменти от изтока,струнни,духови ,всякакви.Ако няко от вас е имал близка среща такива,би било добре да сподели имена и как се представя софтуера.

Благодаря и поздрави!

Малко късно, но все пак можеш да пробваш и EWQL RA - 16 ГБ със 24bit/48Khz семпли, а като добавка можеш да пробваш и Project Sam's True Strike 1 и True Strike 2 (всички имат демо-та на сайтовете). Не са трудно за намиране, освен за True Strike 2. True Strike се предлага в 3 позиции на микрофоните за реален surround звук.

Отговорено

Ето един VST такъв,който ползвам и аз леко върви,лесно се настройва,не заема много памет

качество съвсем прилично

emm-knagalis

Виж и този етно VST:Sound Burst Ethnosfere 1.1 и за него се отнасят горните достойнства

с допълнението че има и много добри тарамбуки и ударни рифове

само дето не мога да намеря линк.успех