Wolfheart Публикувано Септември 29, 2007 Публикувано Септември 29, 2007 Здравейте съфорумници,имам едно въпросче към вас.Срещал ли е някой някъде по екзотични vst инструменти,имам предвид азиатски инструменти и иструменти от изтока,струнни,духови ,всякакви.Ако няко от вас е имал близка среща такива,би било добре да сподели имена и как се представя софтуера. Благодаря и поздрави! Цитирай
steeltanto Отговорено Септември 29, 2007 Отговорено Септември 29, 2007 Ethno Worls Komplete 3 на Best Servise, World colors AKAI, Darbuca Latigo за ударни и има още доста... Цитирай
Steppenwolf Отговорено Септември 29, 2007 Отговорено Септември 29, 2007 Провери и Kong Audio. Някои от техните плъгини ще се използват в анимационния филм "Skunk Fu". Цитирай
Wolfheart Отговорено Септември 30, 2007 Автор Отговорено Септември 30, 2007 Благодаря и на двама ви! Цитирай
synchu Отговорено Октомври 1, 2007 Отговорено Октомври 1, 2007 Провери и Kong Audio. Някои от техните плъгини ще се използват в анимационния филм "Skunk Fu". +1. Добри са определено, вкл. и безплатни версии мисля че имаше и ми се мотаят някъде наоколо. Цитирай
Enemy23 Отговорено Декември 17, 2007 Отговорено Декември 17, 2007 Здравейте съфорумници,имам едно въпросче към вас.Срещал ли е някой някъде по екзотични vst инструменти,имам предвид азиатски инструменти и иструменти от изтока,струнни,духови ,всякакви.Ако няко от вас е имал близка среща такива,би било добре да сподели имена и как се представя софтуера.Благодаря и поздрави! Малко късно, но все пак можеш да пробваш и EWQL RA - 16 ГБ със 24bit/48Khz семпли, а като добавка можеш да пробваш и Project Sam's True Strike 1 и True Strike 2 (всички имат демо-та на сайтовете). Не са трудно за намиране, освен за True Strike 2. True Strike се предлага в 3 позиции на микрофоните за реален surround звук. Цитирай
мегатон Отговорено Декември 19, 2007 Отговорено Декември 19, 2007 Ето един VST такъв,който ползвам и аз леко върви,лесно се настройва,не заема много памет качество съвсем прилично emm-knagalis Виж и този етно VST:Sound Burst Ethnosfere 1.1 и за него се отнасят горните достойнства с допълнението че има и много добри тарамбуки и ударни рифове само дето не мога да намеря линк.успех Цитирай
Recommended Posts