Mephistofel Отговорено Септември 30, 2007 Отговорено Септември 30, 2007 /Offtopic ^А на мен ми е интересно да чуя какво си направил с 4x8" бокса,който ти пробутах? Звукна ли? Цитирай
vhcs Отговорено Септември 30, 2007 Отговорено Септември 30, 2007 vhcs, ще ми е интересно да чуя бокса ти като го вземеш. На 8 ома ли ще бъде? не, на 4 ома - взимам го като stand alone и искам да използвам пълната мощ на ампа, а и 4 омовите говорителите бяха една идея по-добри от 8 омовите. До някоя и друга седмица ще го взема и като имам време ще драсна няколко семпъла. За чуване няма проблем ама ще се прибирам към София чак март-април догодина някъде ... тъй че на пролет ако все още те вълнува драсни едно ЛС. Gallien Krueger Neo212 не съм го чувал ама гледах че му дават 36Hz - 19kHz което не е реалистично. Според мен под 40Hz e почти невъзможно за 15" говорители, a 36Hz вече са за много добър 18". Също мисля че няма и нужда да се слиза толкова ниско - ударния бас саунд (аз му викам още бас налягане ) е в порядъка на 50-120Hz. ... абе квото и да пишат вярно или невярно бокса при всички полиженя ще звуги много добре Поздрави Цитирай
разбойник Отговорено Септември 30, 2007 Отговорено Септември 30, 2007 Офтопик: Ще се обадя напролет, аз съм търпелив и любопитен Със сигурност 36 херца не е на -3 децибела, по вероятно е да е -10, ако не и още по-надолу. А такъв честотен обхват е реалистичен, но при доста по-ниска чувствителност на ват на метър от дадената от GK. Всъщност, почти всички бас компании гледат на техн. показатели като на рекламно каре - много удобно за тях, но не върши никаква работа на музикантите. Този бокс ми допада най-много от моделите на GK, които съм пробвал. Привърженик съм на идеята за комбиниране на колона и усилвател от един и същ производител (имам техен усилвател), та нещо покъртително трябва да се случи, за да реша да взимам друг. Добре звучи, Mephistofel. Има някои недостатъци ако ще го ползваш самостоятелно, но в комбинация с 1х15 е пушка. Цитирай
username Отговорено Октомври 1, 2007 Автор Отговорено Октомври 1, 2007 Мерси за офтотика! Както и за всичко останало. Все още няма мейл с отказ, така че вече чакам усилвателя! Цитирай
Mephistofel Отговорено Октомври 2, 2007 Отговорено Октомври 2, 2007 ^ Моля,това е градивен офтопик! Успех с усилвателя и ти пожелавам много приятни часове прекарани заедно с него! Цитирай
username Отговорено Октомври 2, 2007 Автор Отговорено Октомври 2, 2007 ФЪК!!! Получих мейл, в който се казва, че поръчката ще стане разбириши, обаче не и с кеш он деливъри!!! И сега трябва да превеждам пари по банков път! а пък току що звъннах в РФ и същия усилвател го имат и там и то доста по-евтино!!! Направо почнах да се чудя какви ги правя и аз! Просто ще отида днес и ще си го купя от там. само дано не се окаже, че има няква неустойка за отказване на поръчка... Цитирай
vhcs Отговорено Октомври 2, 2007 Отговорено Октомври 2, 2007 само дано не се окаже, че има няква неустойка за отказване на поръчка... нямаш неустойка дори имаш 30Days Money Back Guarantee. сори и от мен за офтопика Цитирай
username Отговорено Октомври 2, 2007 Автор Отговорено Октомври 2, 2007 Вече съм горд собственик на working pro 400 и направо не знам какво да кажа!!! За първи път си чух истинския глас на баса откакто го имам! Няма такава тяга, няма такава палитра от звуци! Направо съм впечатлен! И то при положение, че в момента го ползвам с един кабинет правен от мен преди 2 години с 2 български говорителя по 60W @ 4ohm (от най-разпространените, каквито всеки е виждал). В интерес на истината съм удивен колко добре звучи. Даже като пробвах усилвателя в РФ с кабинет working pro 4х10 ми се стори, че звучи по-сухо и без тоя low end punch който чувам сега. Естествено това може и да е заблуда, но в момента няма значение, защото така или иначе звука е класи над всичко, с кето съм свирил до момента... УААААА ще ми излезнат мазоли на мазолите... Цитирай
Abbath Отговорено Октомври 3, 2007 Отговорено Октомври 3, 2007 Скъпи ми далечни братовчеде/колега,защо не си направи труда да ми звъннеш и да си спестиш ходенето по мъките с онлайн поръчките,щях да ти обясня,доста пъти съм пазарувал и знам.А за "силватера" честито,да си го ползваш по предназначение и да черпиш бири Къръковци junior Цитирай
Recommended Posts