playman Отговорено Декември 28, 2007 Отговорено Декември 28, 2007 Взех си Factor New Line,която изглежда като класическа,но е с метални струни Хубави звуци издава,само дето още не знам как да изкарвам подходящите Цитирай
Phreaker Отговорено Декември 28, 2007 Отговорено Декември 28, 2007 Значи аз свиря на класическа и ходя на уроци от около 3 месеца...Много е приятно...Мисля да почна и ел. ,но класическата няма да я спирам...Иначе имам един C. Giant...(ако сте чували за тая марка...) Недей никога да захвърляш класическата китара,Миро..Все пак ти се удава Цитирай
Berko Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 Акустична Tази китара няма нищо общо с акустична Цитирай
MiroLambov Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 (Редактирано) Значи аз свиря на класическа и ходя на уроци от около 3 месеца...Много е приятно...Мисля да почна и ел. ,но класическата няма да я спирам...Иначе имам един C. Giant...(ако сте чували за тая марка...) Недей никога да захвърляш класическата китара,Миро..Все пак ти се удава Няма Мартине споко...Ще дрънкаме двамата някой ден... :) Редактирано Декември 29, 2007 от CursedSoul Цитирай
Overdrive Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 Акустична Tази китара няма нищо общо с акустична +1101 Phreaker - я се вгледай пак - ако не знаеш разликите питай за да не бъркаш хората Цитирай
Man0waR Scott Culumbus#1 Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 +187129834754 нищо общо с акустичната. Нищо че свиря от месец, немога да ги сбъркам Цитирай
Metalix Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 Здравейте,искам да попитам коя от тези двете е по-добре да си взема за да се уча...http://www.staggmusic.com/images/13827.jpg - класическа (100 лв.) или Factor - акустична (90лв.) С един приятел ходихме вчера да му взимаме китара и набързо взехме същия черен Стаг (100лв.) Ако се сменят струните със метални, би трябвало да заприлича. Нещо не ми харесва как е с найлоновите (твърде отпуснати и се удрят по фингърборда, а пък когато свиря на 11-то прагче, звука е съвсем прецакан). Цитирай
ceco milanov Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 (Редактирано) Абе и аз оня ден си взех един Factor New Line за 90лв. Обще взето китарата си свири, но си свири като за парите Аз обаче не съм голям разбирач от такива китари за тва и се радвам Редактирано Декември 29, 2007 от ceco milanov Цитирай
Overdrive Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 Здравейте,искам да попитам коя от тези двете е по-добре да си взема за да се уча...http://www.staggmusic.com/images/13827.jpg - класическа (100 лв.) или Factor - акустична (90лв.) С един приятел ходихме вчера да му взимаме китара и набързо взехме същия черен Стаг (100лв.) Ако се сменят струните със метални, би трябвало да заприлича. Нещо не ми харесва как е с найлоновите (твърде отпуснати и се удрят по фингърборда, а пък когато свиря на 11-то прагче, звука е съвсем прецакан). нз дали знаеш - класическите китари нямат тръс род и могат да се прецакат от метални струни за това внимавайте а и е адски неудобно на тоя плоския гриф с метални Цитирай
Metalix Отговорено Декември 29, 2007 Отговорено Декември 29, 2007 ^ То и с найлонови е неудобно - все се въртят струните! Моята акустична китара е с метални струни (стандартни девятки) от 4 години и не съм наблюдавал някакви изменения в грифа, освен това че боята се изтърква. Цитирай
Teodor Hellsing Отговорено Януари 10, 2008 Отговорено Януари 10, 2008 аз свиря на класическа макар че сега си зех електричка и малко я позарязах но все пак си е добре да си имаш една класика у вас Цитирай
TONY Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 Прди малко чух авторски Концерт за китара от Ники Пеев. Много добра композиция и изпълнение. Цитирай
mind_heart Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Здравейте, хора!(Надявам се и такива да има ) Искам да питам няколко неща: Първото е някой свири ли на класическа китара и каква? Аз свиря на класически "Stagg" защото като го купувах нямах много голям избор.. ;-) обаче звучи наистина прекрасно ;-) Второто нещо е откъде мога да намеря небезизвестният "Кубински Танц" за класическа китара (ноти, таблатура, музикален файл) без значение в какъв вид. Който свири класика ще знае за какво говоря. Проблема е, че изпитвам страхотни затруднения в намирането на произведението... а го слушах на живо и съм много впечатлен. Ако някой може да помогне, ще бъде повече от чудесно!!! здравей!Аз свиря на класическа китара и имам този дует.Ти имаш ли с кого да го свириш? Цитирай
Disposable hero Отговорено Февруари 10, 2009 Отговорено Февруари 10, 2009 аз почнах с класическа китара преди повече от 4 години, кремонка, ма правена за германия. сега свиря и на електрическа и на акустична- акустичната естествено е доста по-трудна. Цитирай
Stoyansky Отговорено Февруари 10, 2009 Отговорено Февруари 10, 2009 Аз дебютирах с една "Кремона", ама беше по-малка от обикновените. Супер зле беше и след няколко месеца ми подариха Hohner MC-06. В момента съм с нея и съм доволен. Цитирай
Recommended Posts