Jump to content
Българският форум за музиканти

Почистване на форума


Recommended Posts

Разгледах форумът и виждам,че има страшно много off topics.модераторите спят ли незнам.Плюс това има много малко материали за различните видове музиканти (вокали,китари,барабани......)а не да ми има за някакво си 11 годишно мутантче. :rolleyes: .Пишат се пълни безумици и много малко теми са наистина поучителни.Моляви постарай те се да нраправите форума ендо приятно място за посещение и прекарване на времето. :):):beer::):):):hysterical::)

Редактирано от fatio
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Приятелю,ако не ти харесва форума най лесно би било да не го посещаваш.Ако мислиш,че можеш да напишеш нещо полезно(или безумно като всички нас тук) давай,ако не спокойно ще се мине и без твоята градивна критика

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добро утро, зайо :) Затварям темата! Сега ще ти напиша и защо! Поглеждайки статуса на потребителския ти акаунт във форума вече имаш едно наказание заради СПАНЕ и НЕПРОЧИТАНЕ на правилата. Модераторите не спим, просто това не е професия, ако не ти е известно. Всеки ден има модератори, които гледат какво се случва, но за всеки случай сме сложили и един бутон Докладвай! Видях, че леко съм по-голям от теб с 11 години и с това оправдавам този ти манталитет, но по-полека занапред. Офтопик винаги ще има, а наистина, ако имаш да казваш нещо интересно или интелигентно действай, но дотук виждам само детски приказки от твоя страна, които също в 99% са офтопик заради огромните цитати на предходни коментари. Дръж се прилично, спазвай правилата и не посещавай форума, ако не ти харесва. Занапред по-внимателно, защото при мен утрото не е по-мъдро от вечерта и съм склонен да правя форума много по-приятен по един неприятен начин за пишещите заради самото писане.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.