Nikifena Отговорено Декември 3, 2007 Отговорено Декември 3, 2007 цък и цък, и схемата на мюзикман бас преамп цък Схеми в нета бол... Цитирай
разбойник Отговорено Декември 3, 2007 Отговорено Декември 3, 2007 http://www.talkbass.com/forum/showthread.php?t=383753 Има и полезна дискусия към схемата. Следващия път пусни нова тема - по-подредено е и помага за търсене от други нуждаещи се Цитирай
BASSSKO Отговорено Декември 3, 2007 Отговорено Декември 3, 2007 Благодаря, намерих нещо подобно, но не бях сигурен дали ще ми свърши работа. Цитирай
Tomov Отговорено Декември 5, 2007 Автор Отговорено Декември 5, 2007 Хеххееей старата ми темичка отново станала полезна. BASSSKO надявам се си намерил каквото търсиш. Цитирай
BASSSKO Отговорено Декември 22, 2007 Отговорено Декември 22, 2007 На ето тази схема ме интересува кондензатор C4b с какви параметри трябва да бъде, понеже не е описан (предполагам е опционен) Иначе след няколко дена ще съм с тази електроника. Цитирай
BASSSKO Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 Бяса кърти, тази последната схема направо извънземна! Няма такава дълбочина на тон корекцията! Единствено трябва да разпробия китарата за 3 це-ка ключета. Не мога да си позная баса, бре хора, мерсаж за помоща! Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 На ето тази схема ме интересува кондензатор C4b с какви параметри трябва да бъде, понеже не е описан (предполагам е опционен) Иначе след няколко дена ще съм с тази електроника. Можеш да експериментираш с различни стойности на този кондензатор. При промяна на стойностите на С3 и С4 се променя честотата на дупката на която ти действа тон контрола. Ако променяш само единия кондензатор - тоест долния променяш дълбочината на тази дупка Свали си Тази програма и си поиграй с тон стак-а на биг муф пи. Точно такъв е ползван и при теб. Цитирай
BASSSKO Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Всъщност въпросния С4 го няма, а и се оказва че не ми е нужен, мерсаж за програмката, много е добра Сега е само с S1a ключа, и съм много доволен. След време да приключа с жътвата да заръчам едно EMG хъмбъкерче за нек, и работата ще заспи като прасе в трици. Хора, това е най-детаджийския преамп! Слагайте го! Цитирай
Recommended Posts