ProjectHamsterdam Отговорено Май 2, 2005 Отговорено Май 2, 2005 http://dimitar.audioshot.net/Lessons/tab1.html Да, много яко. И аз съм фен. Ще се абонирам. Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Май 2, 2005 Отговорено Май 2, 2005 Ще се абонирам. и аз като ена видна риба :green: Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 2, 2005 Отговорено Май 2, 2005 абе аре стига сте се аборнирвали!записваите се! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 2, 2005 Отговорено Май 2, 2005 ...по добре на обикновен си таб... Що, в Гитар Про 'необикновени' ли са табовете?!?!?! А ако имаш предвид .тхт измекярски табс...просто нямам думи. Не знам кой ги пише тия, имам чувството, че са от зората на ДОС... П.П. Гитар Про е под 2МВ, не иска нищо освен ънзип и старт. Който не вярва да пита Феникса, на когото му пратих по мейла моята кастъм версия. Нема преичина да не се ползва Гитар Про... Цитирай
black_waltz Отговорено Май 2, 2005 Отговорено Май 2, 2005 бе знам го кво представлява ама, много трудно ми се вижда да пиша на него пробвал съм се да си табна някоя друга моя песен ама се оплетох кат пате в калчища и си ми е по лесно на тхт пък и при положение че ще има и приложено мп3, все таа Цитирай
the_gorer Отговорено Май 3, 2005 Отговорено Май 3, 2005 Аууу, кой предпочита ASCII табове пред ГитарПро? Някой динозавър ще да е... :think: Или някой скръндзлив уеб-мастър, дето му свиди за трафик Цитирай
Glacierise Отговорено Май 3, 2005 Отговорено Май 3, 2005 Хаха, ноо яко! Довечера ше постна и аз нещо, и ше преслушам тия на Налбантов! Яка идея! Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 3, 2005 Отговорено Май 3, 2005 аре ве пи4ове не се скътаваите!седнете и напишете нещо на Гитар Про или още по добре на Видео Фаил! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 3, 2005 Отговорено Май 3, 2005 Аз мога да се тейпна с камерата, ама ше падне смех с упражнения за 4 клас Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 15, 2005 Отговорено Май 15, 2005 аре томас!запиши се!сред нас има и 4етвъртокласници! Цитирай
One_Voice Отговорено Май 18, 2005 Отговорено Май 18, 2005 аз подкрепям за новия раздел. и нека да има опражнея за 4 клас. все от някаде трябва да се почне, пьк и знам доста хора който тьрсят такива работи. ай правете Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 18, 2005 Отговорено Май 18, 2005 абе и за детската градина да е пак се записваите! Цитирай
Black Bird Отговорено Май 20, 2005 Отговорено Май 20, 2005 (Редактирано) По молба на желаещите.... Спретнах едно малко видео! При интерес ще предоставя още подобни. Приятно свирене! Димитър http://dimitar.audioshot.net/Lessons/lesson_1.wmv Звука на китарата е с NI Guitar Combos Демо версия. Редактирано Май 20, 2005 от Nalbantov Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Май 20, 2005 Отговорено Май 20, 2005 ееее брат тва е супер!евала искам още! Цитирай
Black Bird Отговорено Май 20, 2005 Отговорено Май 20, 2005 ееее брат тва е супер!евала искам още! OKЗ! Цитирай
Recommended Posts