drizzt Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Аз имам Fеnder mini-Deluxe име кефи, защото мога да си го сложа в раницата и с 1 9 волта батерия да мога да свиряна електрическата навсякъде. мога някви семпли да запиша.. а ампа е играчка и е просто за маниаци, чудя се въобще на хора дето го сравняват с големи ампове Тонмастъра също съм го чувал готини са. Само за маршалчето намам впечатления. ако ше ти трябва само за упражнения вкъщи процесор с какви да е прилични слушалки е по добре според мен Цитирай
RichieSambora Отговорено Януари 6, 2008 Автор Отговорено Януари 6, 2008 Ами да, вече се сдобих с кубе също Фендер, но не съм се отказал от играчките Може ли да запишеш семпли на чистия и на мръсния канал? Цитирай
Heartman Отговорено Януари 7, 2008 Отговорено Януари 7, 2008 Ами пич виж сега и двете са готини аз съм пробвал Маршалчето ,но съм фен на Фендер и бих ти казал да си вземеш Маршалчето.Обаче след като няма ш никакъв Амп е по-добре да дадеш тея кинти за нещо 15 или 30 ватово и тога ва пак да мислиш за такива джунджурии,щото все пак те са екзотика и никога няма да ти извадят звука който искаш пък било то и само за репетиции.Яко е ,но не си струва кинтите.дерзай Цитирай
RichieSambora Отговорено Януари 7, 2008 Автор Отговорено Януари 7, 2008 Ти май не си ми прочел по-горния пост Купих си 15 ватов амп на Фендер, много съм доволен, но още искам да си взема такава играчка @drizzt може ли семпъл на чистия и мръсния канал? Пак се извинявам за оф-топика Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Януари 7, 2008 Отговорено Януари 7, 2008 (Редактирано) По добре че си се отказал не са много яки тия и карчат много батерии ! Редактирано Януари 7, 2008 от stratevcaster2 Цитирай
TONY Отговорено Март 25, 2008 Отговорено Март 25, 2008 (Редактирано) На малкият Тон Мастър, драйва както виждам пича го постига с дигитек скримин блус. Демек не може да съдим за неговият драйв. Такова малко Маршалче съм имал. Обще взето са играчки, за тихо свирене вкъщи или когато си на екскурзия. Интересен е факта, че Скип МакДоналд е записал албум литъл екс с Marshall Ms-2. Дали е целият така, не знам, човека е блусмен, така че що пък не - търсл е някакъв особен домашен звук. Има идея в това. тук да го чуете, не знам дали това е с малко маршалче... В крайна сметка не са скъпи, така че ако има излишни денги, може да се вземат и двата. Сещам се за Колди , дето рути Дейна с такова ампче.(Степ бай степ - у бейбе ) Редактирано Март 25, 2008 от TONY Цитирай
Icarus Отговорено Март 25, 2008 Отговорено Март 25, 2008 Отде я изровихте таз дърта тема Енивей, намерих си на компа някви записчета с моя мс-2, преди да го продам. тук, например Записано е с микрофонче за компютър, но това няма особено значение в случая, защото така си звучи. Цитирай
Recommended Posts