Jump to content
Българският форум за музиканти

Банери за сайта :Р


Recommended Posts

Понеже не намерих такава тема, да пусна аз нещо. Иначе предварително се извинявам ако има.

Идеята ми е да се пуснат някакви банери на форума и ако тук някои желаещи и пишещи във форума да помогнат малко за разпрастранението. Поне аз попаднах тук защото един приятел ми го спомена, съмнявам се повечето да са го намерили от гугъл :curse: .

 

А ето го и първото ми предложение, сорри че така сакато стана ама още много време ми трябва да се оправя с Photoshop-a:

muzikantmk6.jpg

 

[url="http://muzikant.org"][img=http://img241.imageshack.us/img241/5373/muzikantmk6.jpg][/url]

 

ПП: ако някой може да ми даде по - нормална снимка на китара ще съм му по - благодарен, просто не попаднах на нещо по - добро от това :pray: .

Редактирано от Transform
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е, да, но все пак... На мнение съм, че колкото повече толкова по - добре :) . Пък и по - удобно е да има и различни банери, например някой мини банер ако има навити да помогнат :hysterical: .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Банери могат да се правят на килограм ;) Каква точно е идеята? Ако става дума за юзърбарове, които да се слагат в подпис вече има сайтове за генериране на такива.

Ако става дума за банери за реклама на сайта ни, които да се слагат като обмен на ликове на други сайтове в ротатори, вече идва момента на разговор с администратора и собственика на форума, тъй като това е рекламна кампания, за която определено трябва да знае и той. Дай повече информация за какво точно идва реч, защото на мен не ми стана много ясно...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Въобще не целя да започна някаква рекламна кампания ;) . Пък банери знам че може много да се направят и знам повечето сайтове за юзърбанери(въпреки че не ми харесват).

Примерно има нещо подобно в сайтове като СофтВизия или калдата.ком. И аз преди съм се занимавал с едно малко форумче, тегава работа е сам да се бъхтиш, тука има хора, които могат да ударят една рамо.

Поне аз не пиша само в един форум и ако сложа в няколко подписа банер може да помогне малко или много. Админа вече ако иска рекламни компании и т.н. да прави, лошо няма, ама малко помощ не пречи(в повечето случаи ;) ). Ако исках да не се знае от админа/собственика нямаше да пускам тема. Предлагам идея и вече ако има навити да се осъществи. Пък не ми се стори редно да подхвърля нещо без да се включа, затова сложих и банер :D .

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хехе, не съм искал да кажа, че ти ще рекламираш ;) Не беше споменал за каква цел ще са банерите. Щом става дума за юзър барове вече е ясно положението. Все пак оставям Рафо да си каже думата ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.