Transform Публикувано Септември 23, 2007 Публикувано Септември 23, 2007 (Редактирано) Понеже не намерих такава тема, да пусна аз нещо. Иначе предварително се извинявам ако има. Идеята ми е да се пуснат някакви банери на форума и ако тук някои желаещи и пишещи във форума да помогнат малко за разпрастранението. Поне аз попаднах тук защото един приятел ми го спомена, съмнявам се повечето да са го намерили от гугъл . А ето го и първото ми предложение, сорри че така сакато стана ама още много време ми трябва да се оправя с Photoshop-a: [url="http://muzikant.org"][img=http://img241.imageshack.us/img241/5373/muzikantmk6.jpg][/url] ПП: ако някой може да ми даде по - нормална снимка на китара ще съм му по - благодарен, просто не попаднах на нещо по - добро от това . Редактирано Септември 23, 2007 от Transform Цитирай
Fenix Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 има си банер хуу де, тука се вижда както трябва muzikant.org Цитирай
Transform Отговорено Септември 23, 2007 Автор Отговорено Септември 23, 2007 Е, да, но все пак... На мнение съм, че колкото повече толкова по - добре . Пък и по - удобно е да има и различни банери, например някой мини банер ако има навити да помогнат . Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 Банери могат да се правят на килограм Каква точно е идеята? Ако става дума за юзърбарове, които да се слагат в подпис вече има сайтове за генериране на такива. Ако става дума за банери за реклама на сайта ни, които да се слагат като обмен на ликове на други сайтове в ротатори, вече идва момента на разговор с администратора и собственика на форума, тъй като това е рекламна кампания, за която определено трябва да знае и той. Дай повече информация за какво точно идва реч, защото на мен не ми стана много ясно... Цитирай
Transform Отговорено Септември 23, 2007 Автор Отговорено Септември 23, 2007 Въобще не целя да започна някаква рекламна кампания . Пък банери знам че може много да се направят и знам повечето сайтове за юзърбанери(въпреки че не ми харесват). Примерно има нещо подобно в сайтове като СофтВизия или калдата.ком. И аз преди съм се занимавал с едно малко форумче, тегава работа е сам да се бъхтиш, тука има хора, които могат да ударят една рамо. Поне аз не пиша само в един форум и ако сложа в няколко подписа банер може да помогне малко или много. Админа вече ако иска рекламни компании и т.н. да прави, лошо няма, ама малко помощ не пречи(в повечето случаи ). Ако исках да не се знае от админа/собственика нямаше да пускам тема. Предлагам идея и вече ако има навити да се осъществи. Пък не ми се стори редно да подхвърля нещо без да се включа, затова сложих и банер . Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 23, 2007 Отговорено Септември 23, 2007 Хехе, не съм искал да кажа, че ти ще рекламираш Не беше споменал за каква цел ще са банерите. Щом става дума за юзър барове вече е ясно положението. Все пак оставям Рафо да си каже думата Цитирай
Recommended Posts