shaym Отговорено Септември 25, 2007 Отговорено Септември 25, 2007 не 4е имам кой знае къв опит, ама около година свирих с един сонор от които бях доста доволен,свирил съм с ТАМА Айрън Кобра и с Пърл елиминейтър и смея да твърдя 4е ПЪръла на много ми пасна поне на мен!аз гласувам за ПЪРЛ Цитирай
Danny47 Отговорено Септември 25, 2007 Отговорено Септември 25, 2007 (Редактирано) Малко допълнение към предишния ми пост... на DWтата степенките/плочките им се чупят много и от това, което слушам за тези педали въобще не са си оправдали цената... ама въобще... и това от хора, които ги имат тези педали от много време гледат да се отърват от тях. ТАМАта е един от най-здравите кардани и просто няма грешка... той е създаден за злоупотреби просто. А за Pearl мога да кажа освен, че е много здрав (пъти по-здрав от DW) има много индивидуални настройки. Това на което се закача веригата или ремъка (на английски cam) е сменяемо с най-различни, които дават различни усещания за хода. makedonetsa може да каже нещо повече Pearlа... мисля че той имаше Eliminator! Ще се повторя като кажа да не слагаш Yamahaта в сметките при условие, че можеш да си купиш Iron Cobra или Eliminator! тези барабанисти които си изброил и АМАТИ да им дадеш пак ще свирят!като гледам повечето твърдо са за ТАМА да си земе пича. и няма да згерши. В България сме най-добри с АМАТИ не мислиш ли?! Редактирано Септември 25, 2007 от Danny47 Цитирай
makedonetsa Отговорено Септември 26, 2007 Отговорено Септември 26, 2007 Аз вече писах на EVANS ! Pearl или ТАМА !!! Това е ! Цитирай
Spaz Отговорено Септември 26, 2007 Отговорено Септември 26, 2007 А задрасканите стрелкички на Ямаха не те ли кефят? Цитирай
makedonetsa Отговорено Септември 26, 2007 Отговорено Септември 26, 2007 Yamaha - та на мен не ми е удобна ! DW- то пък ми се струва прекалено скъпо и едва ли е двапъти по-добро от другите педали ! Цитирай
Danny47 Отговорено Септември 26, 2007 Отговорено Септември 26, 2007 (Редактирано) Yamaha - та на мен не ми е удобна ! DW- то пък ми се струва прекалено скъпо и едва ли е двапъти по-добро от другите педали ! Сигурен съм, че не е! Не случайно хората взимат ТАМА и Пърл. Не знам защо са толкова прехвалени DW като марка... четох едно интервю с Дерек Роди, който години на ред работи в 5 звезден Дръм Шоп в Америка. Накратко каза, че до сега не е имало случай, в който някой да си поръча кит на DW и да няма проблем с него. За пример давам, той казва в интервюто, че някакъв си поръчал скъп кит и когато си вадил касата от калъфа/кашона, лакът още не бил изсъхнал. От тогава горе долу магазинът им спрял да продава DW! Редактирано Септември 26, 2007 от Danny47 Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Септември 27, 2007 Отговорено Септември 27, 2007 Y Сигурен съм, че не е! Не случайно хората взимат ТАМА и Пърл. Не знам защо са толкова прехвалени DW като марка... DW неса прехвалени тази хъм "истерия" около тях е само в България.Причината е че всичко непознато и чужодо за българина се окачествява като много хубаво и качествено.Тъйкато за момента е малко трудничко да се снабдиш от раз точно DW барабани затова е и всичкото суетене около тази марка. Yamaha бяха мечтата на комунистическия барабанист защото си беше цяло чудо по онова време да имаш такива барабани сега са по достъпни и неги смятат за нищо особенно макар че Yamaha продължават да са си добри барабани и качеството им несе е влошило от тогава. Цитирай
THE_INEXORABLE Отговорено Септември 28, 2007 Отговорено Септември 28, 2007 Абе, хора, човекът трябва да пробва педала, да му хареса... С'а ако ще свири бавен рок, все му е тая. Ако ще свири нещо по-бързо, ще му трябва я Тама, я Перла, макар че и от тях по-бързи предпочитаме. Пич, ако ще купуваш педал, първо сравни с това, на което си свирил - леко ли ти е, тежко ли ти е, бави ли те, много чувствителен ли е. Виж също и какви мшинки, какви джиджавки има за връткане, дали е достатъчно customizable според твоя вкус и дали ще можеш да го направиш точно както трябва ... ама ако мама и тате дават парите, взимай кобрата и толкова! Цитирай
simon Отговорено Октомври 14, 2007 Отговорено Октомври 14, 2007 Кой кардан грабна колега Похвали се Цитирай
Recommended Posts