Cupatincho Публикувано Септември 18, 2007 Публикувано Септември 18, 2007 Аз съм му страшен фен незнам за другите китаристи тук...Харесвам начина му на свирене прогреса и влиянието му пък и волята му да продължи след инцидента(за незапознатите си е отрязъл крайщата на пръстите на дясната ръка и понеже бил десняк първо отхлабвал струните за да може по-леко да натиска за да не го боли но пък му било по-трудно и си измайсторил протеци)и сега е това което е...Идол на много китаристи включително и мен...Та какво ви е мнението за стила му...Аз лично харесвам нещо много стано за китарист - а именно че съм гледал концерти на Сабат и ми е много интересно това че не не показва никаква емоция на сцената седи гледа си китарата човека и свири като Извънземен(за разлика от другия ми лубим китарист Ангъс Йънг)...Другото което ми харесва е това че свири прости неща подходящи дори и за начинаещи(изклучваме солата му който според моето скромно мнение на моменти стават много бързи) и тези прости неща същевременно звучат така все едно свири цял оркестър ами е само той там с своя Gibson SG...Просто много му се възхищавам на този човек и направо ми се плаче като се сетя че пропуснах възможноста да го видя на живо...Интересно ми е вашето мнение??? Поздрави Цвети Цитирай
Hillbilly Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 (Редактирано) Ми,железен е пича.Аз съм пробвал да обърна китарата-с дясната ръка няма проблем (на грифа),но с другата не мога да уцеля струните .Страшна воля трябва за да се научиш да свириш по този начин. Редактирано Септември 18, 2007 от Hillbilly Цитирай
ivp Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Респект към Томи и от мен! При всеки удобен случай, слушам някоя негова струнна разходка по пентатониката Цитирай
martinkfreeman Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Black Sabbath created every cool and evil riff... Everyone else is ripping them off (впрочем - от кой филм беше?) Цитирай
Valserp Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Филмът е "Metal - A Headbanger's Journey" и аз съм изключително НЕсъгласен с този цитат. Цитирай
Cupatincho Отговорено Септември 18, 2007 Автор Отговорено Септември 18, 2007 Извинете за грешката бил е левак и затова неможел да натиска хубаво праговете...А и все пак говорете по темата става въпрос за страшен китарист Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Признавам, че Iommi e Mastrer, но не разбирам какво толкова има да му обсъждаме техниката и прочие...човекър е претърпял инцидент, което е довело до нещо уникално..това ясно, ама през времето за обсъждане на чужди техники и стилове не е ли по-добре да мислим за собствените си.(Който иска да е Iommi 2 да си резне малко от пръстите и няма проблем ) Цитирай
Cupatincho Отговорено Септември 19, 2007 Автор Отговорено Септември 19, 2007 Не бе пич не искам да се правя на някого но опрелкено бих зимал много пример от него естествено прилагайки собствен стил на свирене..Просто исках да видя дали във форума има и други негови фенове.. Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Септември 19, 2007 Отговорено Септември 19, 2007 <offopic> Извинявай ако съм те обидил... поста не беше с такава цел. </offopic> Цитирай
Recommended Posts