metalhammer Публикувано Септември 17, 2007 Публикувано Септември 17, 2007 (Редактирано) Понеже се ръчках вчера и реших да споделя малко с вас Тва платката след ецването: (Перцето е за сравнение колко е голяма) Обаче понеже и иначе я сложих да се ецне в събота след като ходих във Fans некъде у 2- 3 часа нощеска и си легнах и тя се ецвала цяла нощ и се преецнала малко. Ей ама мноу добър съм с дрелката ш знаиш .... Насецках компонентите и нали съм маняк до край има само един електролитен двуполярен в захранването сичко друго е Wima бате.... Ама единия Wima мноу голем бе ! Подкарахме го така и отидохме в южния парк да поркаме ..... Очаквайте продължение да видите колко съм още по добър с големата дрелка и как дупчим на поразия алумин. Редактирано Септември 17, 2007 от metalhammer Цитирай
bratmito Отговорено Септември 17, 2007 Отговорено Септември 17, 2007 Какъв е тоя дист?Семпли ала бала? Цитирай
liquid_death Отговорено Септември 17, 2007 Отговорено Септември 17, 2007 Дам, любопитско! По каква схема си го правил?И какъв е.... Цитирай
Talic_Zealot Отговорено Септември 17, 2007 Отговорено Септември 17, 2007 Сега ако покажеш схема и разясниш кое как и защо.. ще си златен. Ке се получи нещо като guide за просто fan-made дистче . Цитирай
metalhammer Отговорено Септември 18, 2007 Автор Отговорено Септември 18, 2007 Сега за семпли е рано нека му направя къщичка на диста и тогава. Мисля няма значение за момента коя схема е точно щото принципа е важен иначе разликата е в няколко компонента.(този специално се върти около скримъра на ибанец) Тва е просто прототип и ако се окаже удачен и звучи добре ще има подробно описание - ако не заминава в кашона в килера и следващ опит. Ако историята е със щастлив край и има желаещи може да се направи китче за само сглобяване За съжаление снощи не стигнах до разпробиване на кутията май за утре ще остане. Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Тва е просто прототип и ако се окаже удачен и звучи добре ще има подробно описание - ако не заминава в кашона в килера и следващ опит. И накрая ще се получи нещо такова: Цитирай
рахата Отговорено Септември 21, 2007 Отговорено Септември 21, 2007 Чакаме продължението с нетърпение! Цитирай
ceco milanov Отговорено Септември 21, 2007 Отговорено Септември 21, 2007 (Редактирано) Много добра тема. Ше чакаме с нетърпение да чуеме как ше звучи и подробно обяснение естесвено Редактирано Септември 21, 2007 от ceco milanov Цитирай
icohohi Отговорено Септември 21, 2007 Отговорено Септември 21, 2007 (Редактирано) Брато понеже си правя китара и убезтелно ще ми тряя и дист плс плс плс плс плс плс плс плс плс прати схемата поне аз се ще намеря да я направя постни я. ПЛС Редактирано Септември 21, 2007 от icohohi Цитирай
Overdrive Отговорено Септември 21, 2007 Отговорено Септември 21, 2007 (Редактирано) ае пич из нета има към няколко стотин (или хиляди може би) схеми на различни добри дистери Редактирано Септември 21, 2007 от Overdrive Цитирай
icohohi Отговорено Септември 22, 2007 Отговорено Септември 22, 2007 Да ама как да различа кой е добър като не съм пипал никога. И никоя марка не ми е позната Цитирай
Nikifena Отговорено Септември 22, 2007 Отговорено Септември 22, 2007 Не забравяй, че няма решение за добър дистър, а има мнение добър дистър, което мнение е доста индивидуално. Чуй семпли на различни ефекти в интернет, харесай си някой и му потърси схемата Цитирай
Recommended Posts