KILL_EM_ALL Публикувано Септември 15, 2007 Публикувано Септември 15, 2007 : абе пичове понеже отскоро омам джд записвачка та се ровех в нета ма не открих--някой ако знае сайтове за жиодео торенти за китарни уроци--мнооого ше му бъда благодарен е готино ше е и към уроците да има табове--ама казвайте който квит подобни сайтове знае--че в замундата нема нищо освен на петручи един урок--а в арената нишо не ми излиза--..мерси мноого предварително Цитирай
TerminalFrost Отговорено Септември 15, 2007 Отговорено Септември 15, 2007 Пробвай с eMule из всички p2p мрежи, пълно е с видео уроци, pdf-и т.н. По едно време теглех на килограм. Вярно е, че е доста бавно, но ако не бързаш си струва. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 15, 2007 Отговорено Септември 15, 2007 Всеизвестните демоноид, пайрътбей, мининова... Не е като да няма. Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Септември 15, 2007 Отговорено Септември 15, 2007 от колко време свириш? ето един линк към един сайт, от който се учих като започвах. http://guitar.about.com/library/blguitarlessonarchive.htm можеш да се абонираш да ти праща уроци и по майла. Цитирай
black_waltz Отговорено Септември 15, 2007 Отговорено Септември 15, 2007 ЦЪКАЙ ТУК в графата "Instructions" - Free lessons пича си е направил труда да запише не малко клипчета с чудни и много полезни уроци Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 15, 2007 Отговорено Септември 15, 2007 Премествам темата ти в правилния раздел. Моля, спазвай тези малки подробности занапред. Между другото, внимавайте какви линкове ще давате занапред. Дотук съфорумците са много коректни що се отнася до правилата на форума и авторските права! Цитирай
KILL_EM_ALL Отговорено Септември 18, 2007 Автор Отговорено Септември 18, 2007 ейййй пичове страшно много ви благодаря точно такива работи търсех--аз нали малко съм си индианец пишеща машина с тия компютри и сам нищо не можах да открия хаха--мерси мноогоо Цитирай
Surikat Отговорено Септември 18, 2007 Отговорено Септември 18, 2007 Табове на някои уроци можеш да намериш в 911tabs.com . Цитирай
Recommended Posts