Kmaster Публикувано Септември 12, 2007 Публикувано Септември 12, 2007 (Редактирано) Здравейте. Тъй като скоро открих този сайт/форум, реших, че можете да ми помогнете с избора на нова китара. Свиря от 8 години на китара, като първите 5 на класическа/акустична, и от 3 години имам електрическа. Тя е YAMAHA ERG121, и съм си доволен от нея като цяло. Сега обаче реших да си купя нова, и ви моля за съвет, каква да е тя . Бюджетът ми е 550лв максимум, като имам предпочитания към Ибанез, но само покрай интернет - никой не ми е изказвал мнение от личен опит. Надявам се да помогнете, тъй като се лутам из интернет и разглеждам купища модели, та много добре ще ми дойде някой друг съвет . едит:ето линк на сегашната ми китара http://www.musicstore.de/is-bin/INTERSHOP....umpTo=OfferList Редактирано Септември 12, 2007 от Kmaster
Metanoia Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Вземи се полутай малко из форума и ще намериш хиляди теми за закупуване на китари. Никой не може да ти каже каква китара да си вземеш, защото всеки има свои предпочитания. Разрови из форума и се ориентирай кои модели са оплюти тотално. Всичко останало можеш да си го вземеш...
Kmaster Отговорено Септември 12, 2007 Автор Отговорено Септември 12, 2007 Вземи се полутай малко из форума и ще намериш хиляди теми за закупуване на китари.Никой не може да ти каже каква китара да си вземеш, защото всеки има свои предпочитания. Разрови из форума и се ориентирай кои модели са оплюти тотално. Всичко останало можеш да си го вземеш... Искам мнения и впечатления от модели, на цена под 550, и ако може някой да ми препоръча, пък аз естествено ще разгледам после и ще си реша сам .
Kmaster Отговорено Септември 12, 2007 Автор Отговорено Септември 12, 2007 (Редактирано) изтрийте. Редактирано Септември 12, 2007 от Kmaster
dedomito Отговорено Септември 13, 2007 Отговорено Септември 13, 2007 Спокойно бре колеги , пита човека , нуждае се от съвет . Всеки от нас е минал през това да мисли как с малко пари да си купи хубав инструмент и после да не го е яд . Единственото което мога да кажа е че за 550лв можеш да си вземеш сносна китара , дори ако се наложи вземи още 50лв на заем от някъде за зор заман . Само недей да купуваш някакви Склуеяри и подобни щото ще те боли главата после . Друг вариянт , който можеш да ползваш е китара на кредит , сега ако ти легне някоя на сърце направо си я взимай. / като с жените ,хаххаха / . Относно звученето на китарите - трудно можеш да прецениш така на ухо в магазина , коя звучи добре и тн , тъй като там все пак ще ти я включат в Маршал , а ти във вас ще я включиш в самоделното кубе / майтапя се / така ще звучи различно . Аз съм с Джаксън , 590лв и съм доволен , пък като гледам и сегашната ти китара я бива , но е с тремоло . А а а а а, забравих и задължително флойд роуз на китарката , да не се чудиш после на кой майстор да я носиш , да монтираш и тн . ето ти и линкче от мойте мъки и неволи http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=19025&hl=
Kmaster Отговорено Септември 13, 2007 Автор Отговорено Септември 13, 2007 И аз искам с флойд роуз. Само че немога да намеря още модел, който да е за малко пари, с флойд роуз, и да не е за метъл. Не искам метъл китара. Може би с един двоен и ева единични. Някой ако се сеща нещо...
lizardman Отговорено Септември 13, 2007 Отговорено Септември 13, 2007 е ти какво мислиш, че ако е двойни адаптери и ше се дисторзира сама ли? няма китара за метъл, има ефекти за метъл. вземи си китара, която да ти е удобна, другото е лесна работа. с флойд, без флойд...кво ти пука. ти за тея пари колко свестен флойд мислиш, че ше има китарата? като толкоз искате да джъткате нещо-вземете си уа-уа педал. баси хората с тоя флойд, се едно само тва е китарата.
kolio_k Отговорено Септември 13, 2007 Отговорено Септември 13, 2007 (Редактирано) Наистина,няма китара само за метъл,но за сметка на това има много ,които не стават за нищо друго освен за метъл.Ако не искаш задължително флойдроуз,си вземи нещо подобно на Гибсън(ако си късметлия,някое Епифонче) Редактирано Септември 13, 2007 от kolio_k
Evtim Djerekarov Отговорено Септември 13, 2007 Отговорено Септември 13, 2007 (Редактирано) Аз ти препоръчвам, както знаеш, китара Vintage, тъй като правят добри Gibson копия. kolio_k е опитен китарист, който свири музиката, която харесваш. Редактирано Септември 13, 2007 от Evtim Djerekarov
MDFk Отговорено Септември 13, 2007 Отговорено Септември 13, 2007 Ае хора не ви ли писна? Ползвайте търсачката!
Recommended Posts