mpraise Публикувано Септември 11, 2007 Публикувано Септември 11, 2007 Въпрос: "Bank Manager не разрешава промяна на обема на паметта за SF2." след преинсталиране на вси4ко Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 Занимавал съм се с .SF2 банки, обаче така поднесен въпроса ти не ми говори нищо. Предполагам и на други фенове. Напиши с каква саунд карта си, кой софт ти го изкарва тоя месидж, кога, а и най-добре е да си е на английски, че тия криви преводи... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Септември 12, 2007 Отговорено Септември 12, 2007 За креатив става въпрос предполагам ... еми избери си размер , който точно да пасне на банката , махни оригиналната и зареди твоята Цитирай
mpraise Отговорено Септември 13, 2007 Автор Отговорено Септември 13, 2007 За креатив става въпрос предполагам ... еми избери си размер , който точно да пасне на банката , махни оригиналната и зареди твоята Да то4но и това правя, но тя пове4е от 8 мб не иска да поеме , преди съм работил с с нея и достигах до 150мб а сега от както преинсталирах не6тата. Не мога да разбера от каде удва проблеба . Няколко пъти и нея преинсталиах и все и едно и съ6то. Цитирай
Recommended Posts