peshoy2k Публикувано Април 26, 2005 Публикувано Април 26, 2005 ми аз таковата........ разчиствах си дисковете и попаднах на едни стари записчета, турих му един компресор и изглежда така http://info.datacom.bg/shirpotreba/relax%20final.mp3 не очаквайте метал и не очаквайте да е особено късо, а пускайте щорите и се облегнете назад, затворете очи и ........ така де и не очаквайте да е много виртуозно, ако някой го пробва по време на секс ще се чувствувам горд хаха Цитирай
mistik Отговорено Април 26, 2005 Отговорено Април 26, 2005 навява ми усещане на нещо между Pink Floyd и Аl Di MEola,както и да е според мен парчето е добро. Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 26, 2005 Автор Отговорено Април 26, 2005 навява ми усещане на нещо между Pink Floyd и Аl Di MEola,както и да е според мен парчето е добро. благиодаря, благодаря. Не очаквах да намеря мн публика за такова нещо тука Цитирай
Steve_Vai Отговорено Април 26, 2005 Отговорено Април 26, 2005 Не искам да се повтарям относно коментарите спрямо качеството на твоите неща. Само да кажа, че това е едно от най-добрите неща, които са пускани и ще бъдат пускани в този форум. Предлагай го бързичко за саундтрак на някой БГ филм - определено ще го лапнат! Успех!!! :hello: Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 27, 2005 Автор Отговорено Април 27, 2005 уау ти сериозно ли де ги тея хора дето ше го вземат, харесват ли ти народните мотиви накрая Цитирай
Steve_Vai Отговорено Април 27, 2005 Отговорено Април 27, 2005 Парчето има уникално излъчване. Така че не губи време! Може да се изкарат прилични парички от това, знаеш. Btw кой пее там, ти ли? Много гот, страхотен маниер. Цитирай
ecmjazz Отговорено Април 27, 2005 Отговорено Април 27, 2005 (Редактирано) Да, да, да!!! Дълго време се чудех на какво точно ми прилича и се сетих - Горан Брегович - първите три трака към Циганско време... На Пинк Флойд наистина също прилича - особено заради сакса. Малко прилича и на Жан Мишел Жар - Рандевутата и малко Вангелис. Аз не съм слушал много други неща из форума и не мога да кажа дали е най-доброто от всички но е едно от най-добрите, които съм чувал тук наистина и това ще бъде едно от нещата, които ще си запазя за разлика от повечето, които след първото прослушване получават едно Shift+Del. И пак е в мойта посока. Абе ше взема някой път да те помоля да направим нещо заедно ама по-натам че сега съм още в период на овладяване на техниката. Давай смело в същата посока - много добре!! Редактирано Април 27, 2005 от ecmjazz Цитирай
peshoy2k Отговорено Април 28, 2005 Автор Отговорено Април 28, 2005 благодаря за ....... за мен неочаквани оценки в положителна посока Цитирай
Recommended Posts