Jump to content
Българският форум за музиканти

Преведени ръководства на музикален софтуер на Български език


Recommended Posts

Колеги, не знам дали има подобна тема тук, но ако е възможно нека който има добро желание да помогне на другите, да предоставя тук преведени ръководства на музикален софтуер на Български език, все пак много по лесно и приятно е с родния ни език!

 

В момента аз имам нужда от ръководство /на български/ за работа с програмата EMC Style Works 2000 Universal v1.99, на английски го имам, ще бъда благодарен ако някой ми помогне!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Доколкото ми е известно - няма такива.

Много е вероятно и да продължава да няма доста дълго време. При положение, че производителите на музикален софтуер я са продали по 20-ина копия в България, я не - не мисля, че може да се очаква да инвестират в превод на ръководствата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 4 weeks later...
... я не - не мисля, че може да се очаква да инвестират в превод на ръководствата.

 

 

:offtopic-001: съгласен съм, за съжаление същото важи и за Line6 6 :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хм, отново синдрома "Интернет" е нашият Господ и знанието му е безкрайно. Чак да не повярваш, че нещо може да го няма в нета:)

Вярваш или не, обаче в Интернет нещата също се появяват, след като някой първо ги е създал и след това той (или друг) ги направил достъпни. В този ред на (отчаяни) мисли (за нашето съвремие), тъй като никой не си е направил труда да създаде/преведе ръководства на софтуерни продукти на Български (до голяма степен, поради синдрома - в нета всичко има - да го свалим, по възможност без да платим), няма как да очакваш да ги има където и да било, вкл. и в нета.

 

Иначе имаше някакви книги на БГ за софтуерни продукти за звукозапис/миксиране, и т.н., но не са в никакъв случай ръководствата на съответните продукти.

Така че има два варианта - да се учат езици или да се плаща софтуера, така че да има мотивация производителя да превежда ръководствата.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

.....преведени ръководства на музикален софтуер на Български език, все пак много по лесно и приятно е с родния ни език!

.....

 

Само не знам как покрива тази част от въпроса:/ Иначе много документация, коментари и материали могат да се намерят в нет-а на други езици...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.